Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland MX-1 Mix Performer

18-kanals performancemikser med step-baserte effekter & transport

Roland MX-1 Mix Performer
Varenr.: 108095
Lagerstatus: Best. vare
kr 5 850 inkl. mva. kr 4 680 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

18 kanals performance mikser med step-baserte effekter, transport og  tempo kontroll
MX-1 Mix Performer samler dine synther, trommemaskiner, loops, DAW tracks og andre instrumenter i en enkel performance-optimalisert mikser. Ved å kombinere elementer fra en mikser, kontrollflate, audio interface, og step-baserte effekter, er MX-1 designet for å være selve nerven i ditt elektroniske musikkoppsett. Dette er en mikser som du kan spille på – med muligheter du ikke har sett før.

Nøkkelfunksjoner:

 • 18 channel performance mikser med step-baserte effekter, transport, and tempo control
 • Tre forskjellige step-baserte Beat effekter (Filter, Side Chain, Slicer) med knapper i TR-stil
 • 6 forskjellige master effekter (48 variasjoner) med en stor performance control bryter
 • Beat FX og Master FX kan legges til en eller alle inputs; Beat FX er mulig for hver kanal.
 • Combi mode kan rytmisk skifte Master FX ved hjelp av step-sequenceren 
 • Fire AIRA Link USB-porter som støtter audio, MIDI, sync og bus power (på port 3) til AIRA utstyr 
 • Mix mode gir deg mulighet for å kople til seks analoge, en digital (stereo), fire AIRA (stereo) og to PC kanaler gjennom mikser og FX 
 • External mode gir deg 18 kanaler fra DAW gjennom mikser og FX (alle inputs direkte til DAW)
 • Control Surface mode beregnet for full DAW-kontroll via MIDI 
 • DJ-style cue monitoring, quick mutes og seks fader-kurver for hver kanal
 • Hver kanal har Tone/Filter skruknott med ti forskjellige typer EQ, filtere og isolatorer
 • Transport og tempo kontroll med funksjonene :  fine, shuffle og tap-tempo 
 • Du kan enkelt og raskt lagre og lese inn komplette oppsett, inkludert alle FX-konfigurasjoner

Dramatisk. Rytmisk. Få den ønskede effekt
Der er ingen tvil om at effektene spiller en stor rolle når du skal lage musikk med ditt eget særpreg. Og MX-1 integrerer effekter på nye og spennende måter. Ikke bare låter MX-1's effekter fantastisk, men de er også designet for å kunne manipuleres til å være rytmiske, takket være MX-1´s fokus på tempo og det TR-liknende step interface. I tillegg til en aux send beregnet for å sende til eksterne effekter, har hver kanal sin egen Beat FX, inkludert: Filter, Side Chain og Slicer. Disse legges til gjennom 16 TR-aktige step sequencer-knapper som du kjenner igjen fra Rolands legendariske trommemaskiner. Det betyr at du uavhengig kan filtrere, lage duck og slice på hver kanal, skape nye rytmiske variasjoner, polyrytmikk og uante intrikate grooves. Beat FX kan skrus av og på for hver kanal, med dedikerte lysende knapper. Seks forskjellige typer Master FX, hvor alle har flere variasjoner som kan tilføye den siste geniale touch på en eller alle kanaler. Og den store kontroll skruknappen gjør den superenkel å editere. Master FX kan også bli step-sequencet i forskjellige variasjoner, noe som skaper bevegelse og du kan lage geniale små musikalske partier.

Elsker computere – men også genial standalone enhet
Computere spiller allerede en stor rolle i produksjonen, og de får større og større innflytelse på livescenen. Men de er ikke alltid så geniale til å integrere med andre live-instrumenter, og krever eget audiointerface og controllere. MX-1 takler alle disse problemene grunnet evnen til å kjøre i tre forskjellige modes. I Control Surface mode kan MX-1 synce med din datamaskin og fungere som en høykvalitets MIDI controller for din DAW. Men det stopper ikke her… I Mixer mode kan MX-1 mikse alle tilkoplede kilder, inkludert analoge og digitale innganger, AIRA produkter og lyd fra din datamaskin. Der er en dedikert kanal til stereo output fra din datamaskin, men du kan også sende computer audio til USB kanal 1 til 4 hvis du ikke har koplet til noen AIRA enheter til AIRA Link portene. Super Cool. I External mode kan MX-1 sende alle inputs direkte til din DAW og fungere som høykvalitets audio interface. Og på samme tid kan den mikse 18 kanaler tilbake fra din DAW og legge dem på MX-1's fadere. Dette lar deg benytte din DAWs recording, clip triggering, effects og mixing-funksjoner sammen med MX-1's cue monitoring, sync og performanceoptimaliserte mikse- og effektmuligheter. Man tror det nesten ikke. Ta deg tid til å sjekke ut mulighetene! Selv om MX-1 klart gjør det enklere å jobbe sammen med en datamaskin, så er den like artig som stand alone enhet. Uansett om det er en komplett hands-on kontroll for din DAW eller fullstendig out-of-the-box produksjon og avvikling, så er MX-1 på hjemmebane.

Get connected. Link in og sync up
MX-1 er så morsom å bruke at du helt sikkert får lyst til å kople til alle dine enheter. Fire individuelle jacktilkoplinger hvor du kan kople til hvilket som helst instrument, og en stereo mini-jack som er perfekt til smartphones, tablets og forskjellige gadgets. Der er også fire AIRA Link USB porter som gjør tilkopling av ditt AIRA-utstyr enkelt - plug and play. Med automatisk gjenkjennelse kan AIRA Link USB portene sende audio, MIDI og sync gjennom en enkel USB-kabel. En av portene kan også levere bus power til en kompatibel AIRA-enhet; som f.eks TB-3 Touch Bassline eller VT-3 Voice Transformer. AIRA Link reduserer kablene dine og gjør det enkelt og raskt å sette opp stashet ditt. MX-1 holder også hele tiden styr på tid og tempo og gir deg hands-on kontroll over start, stopp, tempo og timing. Du kan synkronisere mange musikalske enheter via MIDI eller AIRA Link. Styr alt med de lysende TR-aktige start/stopp knappene og den store tempo skruknappen inkludert finjusteringer, shuffle kontroll og tap funksjo.

AIRA MX-1 mixer. Gjenoppdaget som instrument
MX-1 er solid bygget, fleksibel og med uante muligheter, og den er meget enkel og intuitiv i bruk. Den smarte og gjennomtenkte måten hvor miksing og effekter er implementeret i MX-1, gjør at alle endringer kan gjøres lynraskt og intuitivt. Og det viktigste av alt; den er utrolig musikalsk og designet til å bli spilt på. Som alt annet AIRA-utstyr er det ingen forvirrende menyer eller gjemte funksjoner som gjør at dine kreative ideer stopper opp.