Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland SE-02

Analog monofonisk synthesizer-modul med vintage lyd. Uante muligheter

Roland SE-02
Varenr.: 112302
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 5 960 inkl. mva. kr 4 768 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Vintage lyd. Uante muligheter.
SE-02 er et samarbeid mellom Roland og Studio Electronics, og markerer debuten i den nye Roland Boutique Designer Series. SE-02 benytter autentiske diskrete analoge kretser med distinkt, vintage lyd, samtidig som den er fullt programmerbar. Med et stort utvalg av knapper og brytere i best tenkelig kvalitet og en unik, kreativ innebygget sequencer, leverer SE-02 massiv lyd og teksturer med uttrykksfull ”hands-on” kontroll.

Nøkkelfunkjsoner:

 • Diskrete analoge kretser med kontroll-per-funksjon grensesnitt
 • Tre spenningskontrollerte oscillatorer med seks bølgeformer
 • Temperatur-stabiliserte oscillatorer med automatisk stemming
 • 24 dB lavpass filter og dual gain-stage forsterker
 • Tre typer cross modulasjon (XMOD), feedback loop og noise generator
 • Tempo-synkronisert LFO med ni bølgeformer
 • Tempo-synkronisert digital delay med bypass for å ivareta ren analog signalgang
 • Lagre og hent inn igjen lyder med 384 presets og 128 brukerminner
 • Musikalsk og intuitiv pattern sequencer med song mode
 • Sequence noter, gate time, glide og synth-parameter
 • CV, VCF CV og gate inputs, pluss trigger in/out
 • External Input for å rute audio gjennom SE-02s filterseksjon
 • Standard MIDI, USB-MIDI og USB-Audio
 • Lag en polyfonisk synth ved å bruke Chain Mode for å koble to eller flere SE-02 sammen via MIDI

Forbi typisk analog
SE-02 er monofonisk og har tre spenningsstyrte oscillatorer, spenningsstyrt 24 dB lavpassfilter og ”dual gain stage” forsterker. Oscillatorene har ses ulike bølgeformer, med varmen og den komplekse karakteren som forbindes med ekte analoge VCOer. Videre er disse VCOene temperaturstabilisert med automatisk stemming, for å ivareta alle fordelene med analog synthese – uten å få noen av ulempene.

SE-02 låter stort og mektig, med ”boomende” bass og krystallklar topp – akkurat det du forbinder med klassisk vintage synthlyd. Og mens SE-02 kan skape forbløffende flotte vintage lyder, kan den gjøre så mye mer. Her finnes tre typer cross-modulasjon (XMOD), filter feedback loop, tempo-synkronisert LFO med ni ulike bølgeformer, envelope sweeping og invertering, oscillator synk, støygenerator og tempo-synkronisert delay.

Til tross for at dette er en kompakt “go-anywhere”-enhet, er pottene, bryterne og knappene robuste og riktige. Alle kontroller er tilgjengelig på knapp-per-funksjon basis, med dyp kontroll og logisk, intuitiv layout. For å komme i gang kan du velge mellom 384 ferdige presets, programmert av eksperter. Disse lydene dekker et bredt spekter klassiske og moderne lyder. Tweak og modifiser disse lydene for å skape noe helt nytt, og lagre dine egne kreasjoner i de 128 tilgjengelige brukerminnene.

Moderne fleksibilitet
SE-02 er solid bygget med en robust kontrollflate i metall og kvalitetsknapper og –brytere. Til tross for at den har kontroller for mer eller mindre samtlige parametre, er den liten nok til å ta med hvor som helst. Med sitt Roland Boutique-format passer den inn i vår K-25m eller DK-01 accessory docks, så du kan integrere den i et 25-minitangenters klaviatur eller ha ulike tilt-muligheter for enkel tilgang i live- og studio-situasjoner.

SE-02 har også en praktisk 1/8-toms stereo tilkobling som reduserer antall kabler, pluss standard MIDI-tilkoblinger i full størrelse for å koble til et hvilket som helst keyboard for å fjernstyre SE-02. Som med øvrige Roland Boutique synther, lar Chain Mode deg øke polyfonien ved å koble sammen to eller flere SE-02 enheter via MIDI.

I tillegg til trigger in og out, finnes det CV-innganger for både pitch og filter frequency. Dette gjør at SE-02 fungerer flott sammen med modulære oppsett og annet vintage utstyr. Du kan kjøre ekstern audio gjennom filterseksjonen, og du kan koble SE-02 til en computer via USB for å sende audio og MIDI og integrere synthen i DAW-oppsett.

En mer musikalsk sequencer
SE-02 har en kraftig 16-steps sequencer for å gi bevegelse og dybde i lydene dine. Den kan synkroniseres til ekstern klokke via MIDI, USB eller trigger inngang. Gate time per step, justerbar glide, tempo og patch-nummer lagres med hver enkelt sequence. Kreative performance-funksjoner lar deg sette shuffle, skala og retning, samt første/siste stepp. Også synth-parametre kan automatiseres i sequenceren – bare trykk på et stepp og beveg en kontroll. Til tross for SE-02s kompakte størrelse er sequenceren morsom og intuitiv, både i studio og på scenen. Du kan lagre 128 sequence-mønster som kan settes sammen til 16 sanger, hver med opptil 16 deler.

Om Studio Electronics
Helt siden starten i 1988 har Studio Electronics vært en markedsleder i nytenkning i design av analoge synthesizere. Studio Electronics produserer førsteklasses, høykvalitets elektroniske instrumenter som bygges for hånd i USA, og står blant annet bak den ærverdige MidiMini, SE-1, ATC-1, Omega 8, CODE 8, Boomstar og Tonestar.