Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland SH-01A

Lydene fra den klassiske SH-101 synthesizeren ved hjelp av ACB teknologi

Roland SH-01A
Varenr.: 112457
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 4 840 inkl. mva. kr 3 872 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Fire ganger lyden, i en fraksjon av størrelsen
SH-02A er en ekstremt grundig reporduksjon av den ikoniske Roland SH-101, en av de mest populære klassiske synthesizere i historien. Vår Analog Circuit Behavior (ACB) teknologi reproduserer SH-101s legendariske lyder ved å nøyaktig gjenskape det som faktisk skjer i de originale analoge kretsene, helt ned til de fine detaljene som har gjort denne synthen så fristende for musikere og produsenter gjennom flere tiår. SH-01A bygger på de fantastiske lydene og den kreative brukervennligheten i originalen, nå i det populære Roland Boutique-formatet – med spennende nye polyfoniske muligheter, inspirerende performance-funksjoner og autensitet på et nivå som bare kan komme fra Roland

Nøkkelfunkjsoner:

 • Lydene fra den klassiske SH-101 synthesizeren ved hjelp av ACB teknologien, inkludert bass, lead, støy og lydeffekter
 • Nye modus for Unison, Chord og fire toners polyfoni, utvider originalens ikoniske lydpalett.
 • Innebygget sequencer med 64 patterns som du kan lagre og hente tilbake.
 • Enkel performance-arpeggiator med tre playback-modus, note hold og treveis transpose-svitsj
 • CV/Gate-utgang for å kontrollere modulært eller vintage utstyr
 • Mange syncmuligheter, inkludert intern og ekstern MIDI, MIDI via USB, LFO-klokke og triggerinnganger
 • 64 overskrivbare preset patcher for bedre performance-muligheter
 • Valgbar avansert LFO med nye bølgeformer og utvidet range klokkefrekvens
 • Sender og mottar MIDI control change beskjeder via tradisjonelle MIDI-tilkoblinger eller USB
 • Konstruksjon i høy kvalitet med frontpanel i metall
 • Svært portabel, lar deg lage musikk på farten
 • Drives via batteri (4 x AA) eller USB power
 • Kompatibel med K-25m Keyboard Unit eller andre Roland Boutique accessories (opsjoner).
 • Tilgjengelig i limiterte utgaver i rød og blå farge, som den originale SH-101

Skjønnhet gjennom enkelhet
Den nå legendariske SH-101 ble sett på som en enkel monofon synthesizer når den ble lansert i 1982. I motsetning til mer komplekse synthesizere som var tilgjengelige på denne tiden, ble SH-101 raskt populær for sin karakteristiske tone og enkle en-oscillator>en VCF>EN VCA >en-LFO-struktur. En rekke artister fant den enkel å programmere, og snart ble dens brighte, edgy toner og spennende lydeffekter tatt i bruk. Basslydene er univerale, og på en måte passer nærmest enhver lyd den produserer perfekt i miksen.

Mer enn tretti år senere er SH-101s klassiske lyder fremdeles svært ettertraktet blant artister i elektroniske sjangere verden over. Synthen er fast inventar hos samlere av vintage synther og i verdensklasse-studioer. Nå returnerer den som den inspirerende SH-01A.

En inspirerende, ikonisk sequencer i ny drakt.
En av de mest kreative funksjonene på den originale SH-101, var step sequenceren med 100 noter. Trykk Load, legg til sequencer noter med legato og “rests”, og trykk Play. Enkelt. SH-101s sequencer er designet for å inspirere med sin enkelhet, og har vært kilden til utallige basslinjer og lead-melodier på legendariske dance-låter. Begrensningen med å spille en sequence tilbake om gangen er løst med SH-01A. Nå kan du lagre og ha tilgang til 64 sequence patterns, perfekt for en livesituasjon. Gjenskap alle patterns når som helst, og bruk den ikoniske sequenceren til å kontrollere din modulære rigg, hardware synthesizere og software plugins via CV/Gate, MIDI og USB. La SH-01A være hjertet i ditt oppsett av elektroniske instrumenter, på scenen eller i studio.

A er for autentisk.
Originale SH-101s blir stadig mer sjeldne , som gjør at bruktprisene øker. På grunn av dette har mange startet å bruke sample packs, hardware etterlikninger eller software plugins, mer eller mindre basert på SH-101. SH-01A gjenskaper til minste detalj det som gjør originalen så spesiell, og grensesnittet er – til tross for at det er mer kompakt – 100% autentisk.

Lyden er ekte og levende, takket være vår propritære Analog Circuit Beavior (ACB) teknologi. Vi bruker ACB for å nøyaktig gjenskape alle detaljene og særegenhetene i den originale hardwaren, ved å modellere hver enkelt analoge krets, helt ned til komponentnivå. Konsultering med designerne av originalen, dypdykk i originale skjemaer og ytterligere forskning gir perfekte gjenskapninger av oppførselen i oscillator, filter og envelope – et perfekt fundament å bygge på for en ny generasjon “101”-fans.

Sa du polyfonisk?
SH-101 fant sin kraft i en svær monofonisk tone, for et bredt utvalg lyder. SH-01A har fire store toner som gir deg flere modus å spille på, i forhold til originalens lydpalett. På toppen av det klassiske Mono moduset, kan du “stacke” fire voicer i Unison mode for å legge punch i bass- og lead-linjene dine. Chord mode lar deg legge fire toner oppå hverandre, og kan skiftes opp eller ned i halvtonesintervall. Poly mode lar deg spille fire toner samtidig, og gjør den berømte monosynthen i stand til å spille pads og akkorder.

Portabel. Performer.
Det enkle designet i SH-101 gjordeediteringen av lyder umiddelbar, med lyder som ble formet og endret under hver knapp og slider. Men de inspirerende lydene kunne forsvinne like raskt som de dukket opp, på grunn av manglende lagringsmuligheter. SH-01A har 64 skrivbare patcher som fungerer som presets for ulike tracks, eller som raske startpunkter for å eksperimenter med ny lyddesign, som gjør at inspirasjonen bare er et knappetrykk unna.

SH-01A tar den originale SH-101s portabilitet og scenesjarm til et helt nytt nivå. Den er liten nok til å bli tatt med hvor som helst, likevel kraftig bygget med ordentlige knapper av høy kvalitet, slidere i metall og solide “sølv”-knapper – som på originalen. Den har flere ulike tiltmuligheter, for full visuell kontroll i ulike live og studio scenarioer, og virker som et portablet lydkort med lav latency. I tillegg har synthen innebygget høyttaler, og kan drives på batterier. Når den er montert i K-25 Keyboard Unit (opsjon) kan den brukes som en kompakt, alt-i-ett synth med 25 anslagsfølsomme tangenter. Med all denne kraften og fleksibiliteten vil du bli overrasket over SH-01As lave pris, som gjør det ikoniske SH-101 mojoet tilgjengelig for alle.