Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland SPD-1K One Kick

Digital trommepad med 22 realistiske perkusjonslyder, inkl. basstrommer

Roland SPD-1K One Kick
Varenr.: 112381
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 2 810 inkl. mva. kr 2 248 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Den enkleste måten å legge til four-on-the-floor Beats og basstromme til din opptreden
Roland SPD::ONE KICK er en ny type digital percussion-pad, som lar musikere legge til genuine basstromme- og perkusjonslyder til sine opptredener. Den inneholder 22 realistiske perkusjonslyder, inkludert basstromme, stomp box, shakere, kubjeller med mer. Du kan også importere dine egne lyddata inn i en av de 12 interne lydbankene. Når du er klar, kan den robuste og samtidig sensitive slagflaten spilles på med stikker, hender eller føtter. Terskelverdi for trigging kan enkelt justeres med intuitive kontroller.

SPD::ONE KICK kan drives med batterier eller på strømnettet, og kan brukes på gulvet, på et bord – eller monteres til stativ/trommesett med inkludert adapter. Den er enkel i bruk, også for musikere som ikke er så tekniske; Ved hjelp av de fire knappene på kontrollpanelet kan du endre lyd, volum, balanse med mer. Uansett om du er trommeslager, perkusjonist, gitarist, DJ eller vokalist er SPD::ONE KICK en enkel og fleksibel måte å utvide din lydpallett og styrke dine opptredener.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Lett, kompakt digital perkusjons-pad som kan spilles på med trommestikker, hender eller føtter
  • 22 innebygde lyder, inkludert genuine basstrommer og perkusjonslyderImporter dine originale WAV lyddata til en av 12 lydbanker, via USB
  • Rediger og kontroller dine lyder enkelt med bare fire knapper
  • Drives med batterier (4 x AA) eller AC adapter
  • Main output (mono) og headphones-uttak (stereo) for monitoring
  • USB-MIDI gjør det mulig å bruke pad-kontrolleren med musikksoftware
  • Kan plasseres på gulv eller bord, eller festes til trommehardware og mikrofonstativer med inkludert monteringsadapter

Basstromme og stomp box-lyder, spesielt utvalgt for å spilles med føttene
SPD::ONE KICK inneholder 22 interne lyder, inkludert et utvalg basstrommer og stomp box-lyder, og denne paden er den som egner seg best til å bli spilt på med føttene i SPD::ONE serien. Å legge til four-on-the-floor patterns til sologitar- eller cajonspilling har aldri vært enklere. Takket være det varierte utvalget innebygde lyder og de umiddelbare mulighetene, kan du skifte lyd mellom låtene underveis i settet ditt. Og SPD::ONE KICK passer ikke bare til solo-artister: praktisk talt enhver musiker, inkludert trommeslagere og DJs kan umiddelbart få tilgang til basstrommelyder med hjelp av denne paden.

Passer rett inn i ditt eksisterende oppsett
SPD::ONE KICK er kompakt nok til å passe inn i ditt eksisterende instrumentoppsett, uten at du trenger flytte på resten av utstyret. Med det medfølgende adapteret kan du enkelt «clampe» pad-en til et hi-hat-, cymbal- eller tom-stativ* – eller et mikrofonstativ for den del. Alternativt kan SPD::ONE KICK spilles på uten å gjøre noe som helst – du kan rett og slett legge den på gulvet, på et bord eller en hvilken som helst annen solid overflate.

Portabel og bygget for veien
Takket være den kompakte størrelsen og mulighet for batteridrift, kan du ta med deg SPD::ONE KICK hvor du vil. Den er lett nok til å ta med seg i en bag eller instrumentkasse, og robust nok til å reise med, takket være metallchassiset. Ved hjelp av hodetelefoner kan du til og med spille og produsere dine egne lyder mens du er på farta, og legge disse til i settlista du skal bruke den samme kvelden.

Enkel kontroll ved hjelp av bare fire knapper
Å bruke SPD::ONE KICK er svært enkelt. Her er ingen komplekse undermenyer eller tastekombinasjoner du trenger å huske. Bare velg dine lyder ved å skru bank-velgeren mellom sine 12 posisjoner, og slå på paden for å spille. Med bare fire hovedkontroller på frontpanelet har du alt du trenger lett tilgjengelig, inkludert muligheten til lå tilpasse lyder, justere overall-volum og balansere nivåer på sparket.

Gi dine opptredener en ny dimensjon med user sample import
SPD::ONE KICK er proppet med fantastiske lyder, men noen ganger trenger du dine egne samples. Du kan importere opptil fem sekunder lange WAV-lydfiler, ved å koble paden til computeren via USB (drag & drop). Lydene dine kan modifiseres på samme måte som de interne, ved å bruke tuning og effektkontroll-knapper. Om du trenger mer enn fem sekunder lange samples, sjekk ut den dedikerte SPD::ONE WAV PAD, som kan håndtere opptil 4 GB Wav audio.

Kompakt MIDI Controller for musikkproduksjon med DAW
Takket være innebygget støtte for USB-MIDI, kan SPD::ONE KICK brukes som en kompakt, digital pad-kontroller for DAWs. Dette er en fin måte å spille software-baserte lyder, og utvide dine produksjoner med realistiske MIDI-perkusjons-spor.