Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland SPD-1P One Percussion

Digital trommepad med 22 realistiske perkusjonslyder, inkl. basstrommer

Roland SPD-1P One Percussion
Varenr.: 112382
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 2 920 inkl. mva. kr 2 336 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Den enkleste måten å legge autentiske perkusjonslyder inn i dine opptredener
Roland SPD::ONE PERCUSSION er en ny type digital perkusjonspad, som gir alle musikere mulighet til å legge autentiske perkusjonslyder inn i sin performance. Den inneholder 22 realistiske perkusjonslyder, inkludert skarp- og basstrommer, hi-hater, cymbaler, shakere, tamburiner med mer. Du kan også importere dine egne, originale lyddata inn i en av de 12 interne lydbankene. Når du er klar, kan den robuste og sensitive slagflaten spilles på med stikker, hender eller føtter. Terskelverdi for trigging kan enkelt justeres med intuitive kontroller.

SPD::ONE PERCUSSION kan drives med batterier eller på strømnettet, og kan brukes på gulvet, på et bord – eller monteres på et stativ/trommesett med inkludert adapter. Den er enkel i bruk, også for musikere som ikke er så tekniske; Ved hjelp av de fire knappene på kontrollpanelet kan du endre lyd, volum, balanse med mer. Uansett om du er trommeslager, perkusjonist, gitarist, DJ eller vokalist er SPD::ONE PERCUSSION en enkel og fleksibel måte å utvide din lydpallett og styrke dine opptredener.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Lett, kompakt digital perkusjons-pad som kan spilles på med trommestikker, hender eller føtter
  • 22 innebygde lyder, inkludert genuine tromme- og perkusjonslyder
  • Importer dine originale WAV lyddata til en av 12 lydbanker, via USB
  • Rediger og kontroller dine lyder enkelt med bare fire knapper
  • Drives med batterier (4 x AA) eller AC adapter
  • Main output (mono) og headphones-uttak (stereo) for monitoring
  • USB-MIDI gjør det mulig å bruke pad-kontrolleren med musikksoftware
  • Kan plasseres på gulv eller bord, eller festes til trommehardware og mikrofonstativer med inkludert monteringsadapter

En digital percussion-pad du kan spille på med stikker, hender eller føtter
Hver musiker har egne behov, og dine instrumenter må utfylle din kreativitet og spillestil. SPD::ONE PERCUSSION lar deg spille på den måten du ønsker; denne kompakte, digitale perkusjons-paden kan spilles med trommestikker, hender eller til og med føtter. Du kan justere sensitivitet og terskelverdi for triggingen på få sekunder, ved å bruk to kontrollhjul på siden av enheten. Trommeslagere og perkusjonister vil elske den solide, naturlige følelsen. Gitarister kan enkelt tråkke på boksen for four-on-the-floor beats, og praktisk talt enhver musiker kan spille av lyder ved hjelp av hendene sine – uten å få såre håndflater eller fingertupper på slutten av kvelden.

Fra shakere til pauker, ta med deg instrumentene som ikke får plass i bagen
SPD::ONE PERCUSSION inneholder 22 innebygde lyder. Hver av disse er naturtro reproduksjoner av akustiske lyder, så du kan bruke de instrumentene du normalt ikke kan ta med deg; basstrommer, skarptrommer, gonger eller pauker. Selv om en shaker både er liten og transportabel, trenger den fremdeles en mikrofon for å høres på scenen. SPD::ONE PERCUSSION gir deg shaker-lyd i en sang, og et helt annerledes instrument i neste. Å legge til vellydende perkusjonselementer har aldri vært så enkelt, fleksibelt eller portabelt.

Passer rett inn i ditt eksisterende oppsett
SPD::ONE PERCUSSION er kompakt nok til å passe inn i ditt eksisterende instrumentoppsett uten at du trenger flytte på resten av utstyret. Med det medfølgende adapteret kan du enkelt «clampe» pad-en til et hi-hat-, cymbal- eller tom-stativ* – eller et mikrofonstativ for den del. Alternativt kan SPD::ONE PERCUSSION spilles på uten å gjøre noe som helst – du kan rett og slett legge den på gulvet, på et bord eller en hvilken som helst annen solid overflate.

Portabel og bygget for turne
Takket være den kompakte størrelsen og mulighet for batteridrift, kan du ta med deg SPD::ONE PERCUSSION hvor du vil. Den er lett nok til å ta med seg i en bag eller instrumentkasse, og robust nok til å reise med, takket være metallchassiset. Ved hjelp av hodetelefoner kan du til og med spille og produsere dine egne lyder mens du er på farta, og legge disse til i settlista du skal bruke den samme kvelden.

Enkel kontroll ved hjelp av bare fire knapper
Å bruke SPD::ONE PERCUSSION er svært enkelt. Her er ingen komplekse undermenyer eller tastekombinasjoner du trenger å huske. Bare velg dine lyder ved å skru bank-velgeren mellom sine 12 posisjoner, og slå på paden for å spille. Med bare fire hovedkontroller på frontpanelet har du alt du trenger lett tilgjengelig, inkludert muligheten til å tilpasse lyder, justere overall-volum og balansere nivåer.

Gi dine opptredener en ny dimensjon med user sample import
SPD::ONE PERCUSSION er proppet med ikoniske lyder, men noen ganger trenger du å bruke dine egne samples. Du kan importere opptil fem sekunder lange WAV-lydfiler, ved å koble paden til computeren via USB (drag & drop). Lydene dine kan modifiseres på samme måte som de interne, ved å bruke tuning og effektkontroll-knapper. Om du trenger mer enn fem sekunder lange samples, sjekk ut den dedikerte SPD::ONE WAV PAD, som kan håndtere opptil 4 GB WAV audio.

Kompakt MIDI Controller for musikkproduksjon med DAW
Takket være innebygget støtte for USB-MIDI, kan SPD::ONE PERCUSSION brukes som en kompakt, digital pad-kontroller for DAWs. Dette er en fin måte å spille software-baserte lyder, og utvide dine produksjoner med realistiske MIDI-perkusjons-spor.