Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland SPD-1W One WAV Pad

Digital trommepad som lar deg importere dine egne samplinger, backing tracks

Roland SPD-1W One WAV Pad
Varenr.: 112384
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 3 370 inkl. mva. kr 2 696 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Digital trommepad som lar deg importere dine egne samplinger, backing tracks og click tracks. 4 GB
Roland SPD::ONE WAV PAD er en ny type digital trommepad som lar alle spille med egne lyder og samplinger. Du importere lydfiler ved å koble SPD:: ONE WAV PAD til en PC eller Mac, og drar deretter WAV-filer til harddisksymbolet som dukker opp. Enkelt? Jepp. Uansett om du er avhengig av lange backing tracks eller enkle samplinger, så kan lydene lastes inn og spilles på kun sekunder. Roland SPD::ONE WAV PAD har en robust, men følsom pad som både kan spilles med trommestikker, hender og føtter, og det er enkelt å justere triggerfølsomheten.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Lett, kompakt digital percussion pad som kan spilles med trommstikker, hender eller føtter
  • Importer egne WAV-lyder via USB, enkel drag&drop filoverføring
  • Lyden redigeres og styres enkelt med kun fire kontrollknotter
  • Kan drives av batterier (4 x AA) eller AC-adapter
  • Du kan lytte via hovedutgang (mono) eller hodetelefonutgang (stereo)
  • USB-MIDI lar deg bruke SPD-1 som pad controller i musikkprogramvare
  • Kan brukes på gulv, skrivebord eller monteres på trommesett eller mikrofonstativ med det inkluderte adapteret

SPD: ONE WAV PAD importerer og spiller av WAV-lydfiler. Fra backing tracks til indviduelle samplinger som stemmer, trommelyd og musikksekvenser - om du kan spille det inn, så kan du også importere til SPD:: ONE WAV PAD og spille med dem. Det er enkelt å importere lyder: koble enheten til en PC eller Mac via USB, og dra og slipp deretter lydfilene dine for å overføre. Samplinger kan trigges på ulike måter med ulike avspillingsmuligheter, som polyfonisk, monofonisk og vekslende. SPD:: ONE WAV PAD gjør det enklere enn noensinne å spille live med lydene dine.

Med SPD:: ONE WAV PAD er det mulig å ta med alt du har tilgjengelig i studio ut på scenen. For å spille i takt med backing tracks trenger du et click track, og der får du hjelp av SPD:: ONE WAV PAD. Importerte click tracks som du selv har skapt i DAWen din for å støtte backing tracks vil spilles av samtidig. Det smarte her er at selv om backing track’et ditt både høres gjennom hovedutgangen og hodetelefonutgangen, så sendes klikket kun til hodetelefonutgangen så bare du på scenen hører det. Du kan selv justere volumbalansen mellom backing track og click mens du spiller ved å vri på Balance Mix-knotten. Hodetelefonutgangen er designet for å gi deg nok monitoreringsvolum til å kunne bruke den på scener med mye lyd.

Selv om SPD:: ONE WAV PAD er brukervennlig, så håndterer den også seriøst kreative instrumentoppsett. Opptil tre lydfiler kan lagres oppå hverandre slik at ett slag produserer tre lyder samtidig. Forestill deg en dyp 808-basstromme kombinert med håndklapp og sangfraser, og tenk videre på alle mulighetene dette åpner for. Du kan også trigge ulike lyder avhengig av hvor hardt du slår. For eksempel kan man på hi-haten trigge en lukket hi-hat når man slår løst, og en åpen hi-hat når man slår hardere. SPD:: ONE WAV PAD gjør det enkelt å spille overraskende variert.

SPD::ONE WAV PAD er så kompakt at den glir fint i det etablerte oppsettet ditt, uten at du må flytte på andre ting. Med det inkluderte adapteret kan du enkelt montere pad’en på et valgfritt trommestativ eller mikrofonstativ. Alternativt kan man spille på SPD::ONE WAV PAD uten å montere den i det hele tatt- bare legg den på gulvet, skrivebordet eller en hvilken som helst annen stødig overflate.

Den kompakte størrelsen og batteridrift gjør at du kan ta med deg SPD::ONE WAV PAD dit du vil. Den lave vekten gjør at du kan frakte den i en gig-bag eller kasse, og den er laget av metall, noe som også gjør den mer enn robust nok til å ta med på turné. Du kan spille og lage egne lyder når du reiser, og bruke dem live samme kveld.

SPD::ONE WAV PAD er veldig brukervennlig. Det er ingen kompliserte undermenyer eller knappesekvenser - bare velg lyd ved å vri på Bank Selector-knotten i en av 12 posisjoner - og spill,. Med kun fire hovedkontroller på frontpanelet, så har du alltid muligheten til å justere når du trenger det, inkl. Muligheten til å redigere lyd, justere volum og balanse i sanntid.

Takket være innebygd støtte for USB-MIDI, så kan du også bruke SPD::ONE WAV PAD som kompakt digital pad controller i databasert musikkprogramvare. Det er en kjempefin måte å bruke software-instrumenter på, og det lar deg også forbedre produksjonene dine med realistiske perkusjonsspor via MIDI.