Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland System-1m

Semi-modular synthesizer med PLUG-OUT muligheter

Roland System-1m
Varenr.: 108793
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 7 090 inkl. mva. kr 5 672 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

PLUG-OUT Synthesizer Module
SYSTEM-1m er en semi-modular synthesizer med PLUG-OUT kompabilitet, og et unikt design som gjør at den kan brukes som Eurorack-modul, table-top synth eller 19'' rack-mount unit. SYSTEM-1m har mange CV- og Gate tilkoplinger som gjør det mulig å repatche og kople seg til andre modulære synthesizer-systemer. CV- og Gate tilkoplinger kombinert med muligheten for å laste inn klassiske Roland synthmodeller som f.eks SH-101 og PROMARS gir SYSTEM-1m deg utrolig mange muligheter.

Nøkkelfunksjoner:

  • Semi-modular synthesizer med PLUG-OUT muligheter
  • 16 fargekodede CV og Gate tilkoplinger med LED-lys
  • Eurorack, table-top og 19” rack kompatibel ved bruk av AC eller Eurorack power
  • Allsidige oscillatorer med 6 waveformer, Crossmod, Ring Mod, Sync og Color control
  • Alle parametre kontrolleres med høyoppløselige potmetere og slidere med LED indikatorer
  • -12 dB and -24 dB filter typer med uavhengige høy-pass filtere
  • Integrert delay, reverb og crusher effekter
  • Muligheter for inn og avspilling av all CV og Gate informasjon sammen med tilkoplet DAW
  • Tempo sync for LFO og delay
  • 24-bit/96kHz audio og MIDI interface

Modular til massene
Interessen for modulære synthesizere er stigende på grunn av deres evne til å skape unike og interessante lyder. Men det kan være en stor investering i både tid og penger hvis du skal ha et ordentlig modulærsystem. SYSTEM-1m gjør det enkelt og hoppe over i modulærverdenen, med fete lyder og friheten til å eksperimentere. Modulen kan plasseres i et rack eller på bordet. Den er kompatibel med alle standard MIDI keyboards og kan motta MIDI-data fra din DAW.

Men SYSTEM-1m tar skrittet lengre enn standard synthesizer-moduler. Med lysende, fargekodede patch points kan du eksperimentere med å rekonfigurere synthens arkitektur, samt kople deg til andre analoge synther og eurorack moduler. Utover å fungere som rack-mount eller table-top kan SYSTEM-1m monteres i en standard Eurorack case, og kan drives av den integrerte case power med den inkluderte adapter. Dens allsidige synthstruktur integrerer genialt med eksisterende modulære systemer - eller den kan være hjertet i ditt første modulære synthrack.

 En samling av klassikere
SYSTEM-1m er et kraftig instrument basert på vår mer enn 40 års erfaring i å designe synthesizere. Alle kjenner våre ikoniske analoge vintagesynthesizere som står høyt i kurs verden over. Det er derfor vi utviklet teknologien PLUG-OUT.

PLUG-OUT synthesizere bruker vår Analog Circuit Behaviour-teknologi som lager en perfekt replikation av noen av våre mest elskede klassikere. De fungerer som vanlige VST eller AU-kompatible plugins i et DAW, og sammen med SYSTEM-1m's skruknotter og slidere er dette en elegant one-to-one kontrolloverflate. Du kan også laste inn PLUG-OUT synther direkte inn i SYSTEM-1m og skifte mellom den interne synthesizerarkitekturen, og du kan bruke PLUG-OUT Roland klassikere, som f.eks SH-101, SH-2 og PROMARS - uten bruk av en datamaskin.

Synthesizerpower
Selv om den leverer en heftig omgang synthesizerpower i seg selv kan du også kople SYSTEM-1m sammen med annet modulært utstyr og skape unike lyder. Dens imponerende oscillatorseksjon, fete filtre og lynraske envelopes vil helt sikkert være kjærkomment i ethvert modulært oppsett, uansett størrelse. Men det er kombinasjonen med SYSTEM-1m’s CV-, og Gate modularitet, PLUG-OUT og DAW integrasjon som virkelig imponerer.

Du kan laste inn f.eks SH-101 PLUG-OUT inn i SYSTEM-1m og du har i praksis en hardware SH-101 med modulære muligheter – noe som aldri før har eksistert. Du kan prosessere eksterne kilder gjennom filteret til SH-101 eller laste inn SH-2 PLUG-OUT og bruke dens formidable oscillator-seksjon og kjøre alle tilgjengelige Eurorack filtre og envelopes.

Potensialet er enormt.
SYSTEM-1m er designet til å kjøre selvstendig eller som del av et større modulært oppsett, men kobler du den til en datamaskin via USB er den også et 24bit/96kHz audio og MIDI interface og en kraftig kontrollflate med høyoppløselige kontrollere og et intuitivt interface med funksjonstildelte skruknotter. Du kan også spille inn all CV- og Gate-informasjon direkte inn i ditt DAW gjennom SYSTEM-1m's patch points hvilket gjør det mulig å spille av komplekse patcher og automasjon du lager med eksterne moduler - bare ved kun å bruke din DAW og SYSTEM-1m.