Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland System-8

Performance synthesizer med avansert ACB-teknologi

Roland System-8
Varenr.: 111092
Lagerstatus: 4-7 dager
kr 16 700 inkl. mva. kr 13 360 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

Lyd. Kontroll.
SYSTEM-8 er kraftig, dyp og leverer en enorm palett av lyder inspirert av fire tiår med legendariske Roland synther. Dens neste generasjon av Analog Circuit Behavior (ACB) lydgenerering fyres opp med et åttestemmers monster med tre oscillatorer, fantastiske filter og effekter, svært allsidige LFOer og et massivt utvalg av high-resolution knapper og slidere som lar deg kontrollere det hele. Med støtte for tre PLUG-OUT kan SYSTEM-8 være vert for mange Roland klassikere. PLUG-OUTS av JUPITER-8 og JUNO-106 følger med på kjøpet (*). Du kan splitte klaviaturet, eller lage ”layers” og skape lyder ingen tidligere har hørt. Dykk ned i alle mulighetene med integrert vocoder, arpeggiator, CV/Gate outs eller den avanserte polyfoniske step sequenceren som gir drivstoff til endeløse kreative utfoldelser.

Nøkkelfunkjsoner:

  • Allsidig performance synthesizer med avansert ACB teknologi og 49 tangenter i full størrelse
  • Intern lydmotor gir klassisk analoglyd og dynamisk moderne lyd med analog vibb
  • Vert for opptil tre PLUG-OUT synther; JUPITER-8 og JUNO-106 PLUG-OUTs er inkludert (*)
  • Avansert lavpass, høypass og sideband filter med high-resolution kontroller
  • Massive sanntidskontroller med dedikerte knapper og slidere
  • Polyfonisk step sequencer med klassisk TR-REC grensesnitt
  • Arpeggio, vocoder, og polyfoniske Chord Memory funksjoner
  • CV/Gate utganger for å brukes sammen med modulære synther og vintage utstyr
  • Stort utvalg innebygde effekter med hands-on kontroller
  • USB audio/MIDI interface og control surface modus

Avansert lydmotor
Rolands svært anerkjente Analog Circuit Behavior gjenskaper historiske analoglyder med teknologi for framtiden. SYSTEM-8 er utstyrt med den hittil mest avanserte ACB lydmotoren, som gir åtte toners polyfoni, tre oscillatorer (inkludert et sub oscillator-valg) og silkemyke filter med superdetaljert oppløsning. Det er enkelt å skru varme pads, feite basser, uttrykksfulle leadlyder med mer, alt inspirert av den rike soniske karakteren fra den legendariske SYSTEM-serien. Ser du bak retro-vibben, er den allsidige SYSTEM-8 i stand til å produsere krisp, dynamisk lyd og stemningsfulle teksturer som er ideelle for moderne lyddesignere.

Maksimal sonisk kontroll
Med sitt omfattende brukergrensesnitt tilbyr SYSTEM-8 utallige måter å skape lyder og oppdage nye. Kontrollpanelet er pakket med kontroller som gir direkte tilgang til lydskruing og uttrykk mens du spiller. Mange filtertyper med høy oppløsning er tilgjengelig i den avanserte ACB motoren, blant annet et kraftig side-band filter som er hentet fra Rolands V-Synth som i sin tid hadde stor innflytelse. Mengder av top-notch effekter finnes for å legge til karakter og ambiens, fra overdrive, distortion og fuzz til delay, chorus, reverb med mer. Og akkurat som de utallige synth parameterne, effektene har dedikerte kontroller som gjør det enkelt å forbedre lyden mens du spiller

PLUG-OUT Expansion
I tillegg til sin imponerende interne lydmotor, har SYSTEM-8 tre ekspansjonsslotter som kan fylles med Rolands PLUG-OUT softsynther. JUPITER-8 og JUNO-106 PLUG-OUTs følger med, og gir deg umiddelbar tilgang til autentiske replika av disse Roland klassikerne (*1). Andre PLUG-OUTs som SH-2, SH-101, PROMARS med mer er også støttet (*2). Ved å bruke SYSTEM-8s Performance mode, kan du kombinere den interne synthmotoren og PLUG-OUT synthene som er lastet inn i SYSTEM-8, for å skape super-synth patcher med ”layerede” lyder, splitter med mer.

* JUNO-106 er planlagt i 2017
* Support for SYSTEM-8 i tidligere utgitte plug-out synther vil snart være tilgjengelig

Kreativ verktøykasse
SYSTEM-8 er designet for å inspirere, og fylt med intuitive verktøy for å sparke i gang din kreativitet. Step sequenceren med 64 trinn benytter et velkjent brukergrensesnitt inspirert av TR-REC, med dedikerte kontroller for record, play og for å manipulere loop sequencen i sanntid. Når du bygger opp dine sequencer kan du bruke enkle toner eller fulle akkorder, og du har mulighet for å spille inn alle endringer i knapper og slidere. Arpeggio-funksjonen er utstyrt med quick-access knapper for å skifte pattern og stilart mens du spiller. Chord Memory lar deg trigge akkorder med en eneste tangent. SYSTEM-8 har også en avansert vocoder innebygget, som gir ytterligere en uttrykksfull mulighet til å levere unike synthperformancer.

USB og CV/Gate
SYSTEM-8 utmerker seg som et performance instrument, men er også enkelt å integrere med din DAW eller eksternt utstyr. Synthen fungerer også som et USB audio/MIDI interface mot din DAW, og de 49 tangentene i full størrelse har et godt keyboard med veldig fin respons –perfekt for å spille inn MIDI-spor. Det er også lagt inn et control surface-modus, hvor du kan bruke SYSTEM-8s knapper og slidere for å kontrollere dine softsynther. Ved hjelp av innebygde CV/Gate utganger kan du trigge din modulærsynth og/eller retro synther ved å sende note/pitch data fra SYSTEM-8.