Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Du er nå her:

Roland TD-1DMK

Ultra-kompakt digitalt trommesett med innebygd undervisningsfunksjon

Roland TD-1DMK
Varenr.: 114129
Lagerstatus: 2-3 dager
kr 8 190 inkl. mva. kr 6 552 eks. mva.
Legg varer i handlekurven
Flere Bilder Bookmark and Share

BASSTROMMEPEDAL FØLGER IKKE MED SETTET

Et liv med tromming starter her

Du har alltid drømt om å spille trommer, og er klar over at dette er et hårete mål. For til tross for det brennende ønsket, tenker du at det kanskje blir for vanskelig å lære å spille trommer. Fatt mot! Selv om du definitivt må legge en del i det, er det ikke fullt så vanskelig å bli en “tight” trommeslager som du kanskje tror. Om du kan trampe i takt med musikken, har du allerede en intuitiv og fundamental rytmeforståelse … du må bare ta neste skritt. Roland V-Drums er verdens mest populære elektroniske trommer, takket være mektig lyd, super spillefølelse og velkjent holdbarhet. Og om du tror du har tromming i blodet, vil de nye V-Drums TD-1DMK hjelpe deg å finne det ut.

TD-1DMK oppfyller ditt ønske om en fullverdig trommeopplevelse i et kompakt sett som er enkelt å flytte rundt. Den enkle-men-kraftige lydmodulen inneholder et bredt utvalg uttrykksfulle trommesett, koblet sammen med Rolands double-mesh pads for skarp og tammer. Disse padene bruker to lag av mesh-materiale for en realistisk ‘rebound’ (“tilbakespretten” etter at stikka har truffet tromma), akkurat som på et akustistisk sett. Trommene er både slitesterke og lydløse når du spiller på dem, perfekt for øvingsøkter sent på kvelden. Du kan spille med hodetelefoner slik at du ikke forstyrrer venner og naboer, og med innebygde lærefunksjoner og muligheten til å koble deg til trommelæring-softwaret Melodics vil du bli overrasket over hvor raskt du blir bedre. Plukk opp stikkene, ta et dypt pust og dra fram TD-1DMK. Et langt liv med trommespill venter på deg – hva nøler du etter?

Nøkkelfunksjoner:

  • Double-mesh drum heads for skarp og tammer, med justerbar stramming for en lydløs og realistisk trommeopplevelse
  • 15 preset trommesett med autentiske, uttrykksfulle trommelyder for en spilleopplevelse som er like bra som på et akustisk sett
  • Innebygd metronom med variabelt tempo og ulike innstillinger som hjelper deg forbedre timingen
  • 10 innebygde treningsfunksjoner overvåker din progresjon og motiverer deg til å spille
  • Opptaksfunksjon gjør at du kan høre på det du akkurat har spilt, og evaluere deg selv
  • 15 innebygde sanger som du kan spille sammen med. Disse dekker et bredt utvalg musikksjangere
  • Dedikert inngang for å koble til din smarttelefon og spille sammen med dine favorittsanger
  • Rolands legendariske kvalitet og holdbarhet – bygget for å tåle din tromming i mange år fremover

For nybegynnere – kom i gang med å spille trommer
Om du ikke har spilt trommer før er det ikke så rart om du tenker det er vanskelig, eller at det å lære seg et elektronisk trommesett kan være komplisert. TD-1DMK er et trommesett du enkelt og bekymringsløst kan rigge opp, og som er intuitivt å bruke. Det eneste du trenger å gjøre er å sette i kontakten og slå på, for deretter å plugge inn et par hodetelefoner eller monitorer. Så er du klar for å starte spille på et utvalg trommer som låter helt autentisk. Du kan velge mellom 15 ulike preset kits, som alle gir en realistisk og inspirerende trommeopplevelse. Og når det blir på tide å starte forbedre dine ferdigheter, vil innebygde treningsfunksjoner og Melodics i V-Drums-softwaret gjøre at du raskt lærer det grunnleggende, og stadig forbedrer deg. TD-1DMK veier bare 7kg og er enkelt å flytte rundt hjemme, uansett om du spiller alene eller for venner og familie.

Foreldre - hjelp barnet ditt å utvikle rytmesans
Når barnet ditt lærer seg å spille et musikkinstrument, lærer de også om livet. I tillegg til å tilegne seg disiplin og besluttsomhet, er gleden barna vil oppleve ved å lære seg å spille trommer ubetalelig. Melodi, harmoni og rytme er fundamentet i musikk, og det å utvikle en god rytmesans vil hjelpe barnet ditt å tilegne seg andre instrumenter, i tillegg til trommer. TD-1 modulens innebygde metronom og 10 treningsfunksjoner, viser barnet ditt hvordan timing-ferdighetene forbedres, og legger grunnlaget for et langt liv med musikalsk kreativitet. Den spillaktige opplevelsen i treningsfunksjonene betyr at øvingsøktene ikke bare gir læring, de er også morsomme og engasjerende. Melodics for V-Drums er en gratis software for Windows eller Mac, som gir en serie gratis trommeleksjoner som hjelper å utvikle rytmesansen – uten at øvingen virker som et slit.

TD-1DMKs pads lager mindre lyd enn andre elektroniske trommer, så barnet ditt kan spille helt uten begrensninger. Fra double-mesh heads til en basstromme-pad som absorberer trykket fra klubba; alle deler i V-Drums er bygget for å være vesentlig stillere enn konkurrentene*. TD-1DMK vil henge med etterhvert som barnet ditt utvikler den konsentrasjon, tålmodighet og fysisk styrke som kommer gjennom regelmessig spilling.

*Avhengig av rom og underlaget TD-1DMK står på, kan ekstra lyddemping med Roland NE-10 Noise Eaters være fordelaktig.

For studenter – slik blir du en bedre trommeslager
Uansett om du vil bli en trommeslagerhelt i et band, eller bare ønsker å utvikle gode trommeferdigheter – TD-1DMK hjelper deg dit, ved å støtte de teknikkene du lærte i din “tuition”. TD-1DMK responderer nøyaktig på alle de subtile nyansene i spillet ditt – alle trommeslagene og all dynamikk blir nøyaktig gjengitt, takket være den raske prosesseringen og de autentiske, akustiske lydene i modulen TD-1. Og etterhvert som du blir bedre, henger modulen med; TD-1 vil reflektere din teknikk og ditt uttrykk. “Stemmingen” (strammingen) på skarp og tammer kan justeres, slik at slagflatene med double-mesh heads kan gi mer ‘rebound’ enn trommer som har single mesh heads. Dette gir en naturlig spillefølelse, som ligger så tett opptil å spille på akustiske trommer som mulig. Basstrommepedalens følelse og ‘rebound’ er også viktig for trommingen din – derfor er TD-1DMK kompatibel med alle typer basstrommepedaler, også doble. Den myke gummipaden absorberer energien fra klubba, og gir en naturlig ‘rebound’ som du er vant til, og lydløs performance.

Om du pleide å spille trommer tidligere, er det på tide å begynne igjen
Om du tidligere har spilt trommer, husker du hvor godt det kjentes. Den deilige følelsen av å kunne uttrykke seg fysisk med å spille alene, eller gleden og spenningen av å samarbeide med andre musikere og “naile” en låt sammen. TD-1DMK kan få trommer tilbake i livet ditt, om du vil gjenoppfriske ferdighetene dine, eller fortsette der du slapp. Fra innebygde sanger som spenner over en rekke sjangere, til å koble din smarttelefon til modulen og spille sammen med dine favorittlåter; TD-1DMK lar deg spille sammen med musikken og kommer tilbake som en topptrommis! Og om kantene blir litt for røffe, kan lydløs spilling med TD-1DMK og hodetelefoner la deg innhylle deg i musikken – uten at du forstyrrer familien. Det slitesterke TD-1DMK er infisert med den legendariske påliteligheten V-Drums er kjent for – du kan trygt spille i mange år. Og når ferdigheter og ambisjoner vokser, kan du utvide TD-1DMK med et ekstra crash-cymbal eller oppgradere lydmodulen. Gi deg selv en pause – start å spille trommer igjen med TD-1DMK.