Roland TM-6 Pro

Det første ambisiøse skrittet mot et hybrid trommesett
Roland TM-2

Roland TM-2

Vare nr.
113413
Pris inkl. mva kr 10 880,00
Lagerstatus: På lager

Den profesjonelle måten å trigge lyder for å komplimentere dine akustiske trommer på scenen
Livet som arbeidende trommeslager er ikke alltid like enkelt. Fra en jobb til den til den neste er det forventet at du kan bevege deg raskt og finne den perfekte trommelyden, tilfredsstille publikumet ditt, musikerne du spiller sammen med – og ikke minst; arbeidsgiveren som betaler. Alt dette kan være en stor utfordring når du spiller på et tradisjonelt trommesett. Akustikken kan variere dramatisk fra spillested til spillested. Ulike lydteknikere vil ha forskjellig innfallsvinkel. Du kan bli presentert ukjent materiale hvor du kan spare inn tid, eller bli bedt om å gjenskape trommelyden fra en studioinnspilling. Livet blir mye enklere når du bruker Roland TM-6 PRO sammen med ditt akustiske favoritt-trommesett. Smart, enkel og diskret, denne nye trigger-modulen gir deg umiddelbar og pålitelig tilgang til alle trommelyder du kan tenke deg, på enhver scene.

Nøkkelfunkjsoner:

 • Fylt opp med 500 one-shot samples, inkludert lyder tatt opp i noen av verdens beste beste studioer.
 • 268 V-Drums lyder ombord, for uttrykksfullt trommespill.
 • 80 ferdige trommesett med innebygde lyder i beste kvalitet, pluss naturlige og uttrykksfulle V-Drums-lyder.
 • Bruk egne samples fra SD minnekort.
 • Seks trigger-innganger lar deg koble til opptil 12* triggere eller pads. *Krever Y-kabel (opsjon)
 • Kraftig layer-funksjon, for å spesiallage lyder.
 • Tre Sound Modify-knapper for intuitiv kontroll av volum, pitch, decay og andre effekter, inkludert MFX og transient.
 • Nyutviklet transient effekt lar deg effektivt kontrollere attack og release på trommelyder.
 • Uavhengig EQ, transient effekt, kompressor og MFX for hver trigger, pluss Master Comp og Master EQ for å mastre lyder.
 • Superrask trigger respons gjør at modulen følger trommingen din til minste detalj.
 • Backing spor audiodata kan spilles direkte fra SD minnet.
 • Uavhengig volumkontroll for SONG, CLICK og headphones.
 • LED-indikatorer viser status for triggerne, også i mørket.
 • Fungerer som trigger-til-MIDI-konverter med lydkort (8-ut/8-inn)
 • Dimensjoner 228 x 233 x 66 mm
 • Vekt 1 kg 

Velg de perfekte lydene til din trommestil blant 500 førsteklasses samplede lyder.
Alle trommeslagere kan kjenne på presset når klokka tikker, bandet venter og settet ikke høres helt riktig ut. TM-6 PRO lar deg komme inn på alle gigger, og finne lydene du trenger umiddelbart. Trigger-modulen kommer med 500 ny-samplede lyder over hele spekteret innebygget; fra elektroniske og prosesserte lyder, til akustiske trommelyder og lydelementer, designet for hybrid tromming. Trommeslagere som springer mellom mange jobber kan skifte mellom ulike lydbiblioteker på sekunder. Prøv elektroniske lyder som feit synth-kick, vintage trommemaskiner, claps og effekter, sammen med prosesserte lyder som komprimerte skarp- og basstrommer som kutter gjennom i en bandmiks. Få det beste fra old-school med innebygde akustiske trommelyder eksepsjonell kvalitet, spilt inn i verdens ledende studioer som for eksempel Real World og Rockfield. Fremhev attacket i skarptromma di, eller gi ekstra kick i basstromma ved å bruke lydelementer. Alt er lett tilgjengelig.

Bring inn utrykk i spillingen din med innebygde V-Drums lyder
For hardtarbeidende trommeslagere er det viktig at ingenting ødelegger “swingen”. Du vil gjøre deg selv enda mer arbeidsfør med TM-6 PRO, som i tillegg til sitt eget innebygde lydbibliotek også har et supplerende utvalg naturlige, uttrykksfulle V-Drums lyder. For trommeslagere som fortsatt ikke har utforsket hybrid-konseptet, er denne funksjonen svært betryggende; den lar deg bruke samme spilleteknikk som du ville gjort på akustiske trommer – også kontroll av åpning og lukking av hi-hat er mulig med V-Drums lydene, og hi-hat control-tilkoblingen på modulen.

Gjenskap signaturlyden fra studioinnspillinger
Uansett om du spiller i et coverband eller turnerer med en stor artist, proffe trommeslagere blir ofte spurt om å gjenskape signatur-trommelyden fra berømte studioinnspillinger – og ditt omdømme avhenger av å få dette riktig. Du kan stole på TM-6 PRO for å naile alle lyder, takket være brukersample-funksjonen som lar deg importere de eksakte lydene fra den innspilte låten via SD cardet og spille på dem ved hjelp av ditt akustiske trommesett. Og det er bare starten. Når bandlederen spør om en ny, frisk tagning, er det enkelt å tilpasse importerte samples, kombinere disse med modulens innebygde lyder og legge til kraftfulle innebygde effekter eller bytte ut og mikse inn “layerede” samples, alt etter hvor hardt stikkene dine treffer trommene.

Det første ambisiøse skrittet mot et hybrid trommesett
Etterhvert som du utvikler deg som trommeslager, er det viktig at trommesettet ditt kan vokse også. TM-6 PRO lar deg ta steget til et ambisiøst hybrid trommesett som kan hjelp deg med å løse varierte arbeidsoppgaver. Det er enklere enn du tror å utvide ditt akustiske trommesett, enkelt og greit ved å legge til et utvalg av Rolands padder, triggere og pedaler via modulens seks trigger-innganger (maks 12 pads ved hjelp av Y-kabel – opsjon), og så nyte et trommesett som tilbyr swing, stil og lydrespons med lysets hastighet. TM-6 PROs fire direkte utganger kan virke som fire mono kanaler eller to stereo kanaler for å prosessere lyden individuelt (det er også mulig å sette seks mono kanaler eller tre stereo kanaler med utganger når du bruker main-utgangene som direkte utganger) Du kan til og med assigne tracket til en sang eller klikksporet til spesifikke direkte utganger. Dette er settet ditt – og du bestemmer.

Skift lyder raskt i en hektisk gig
Planer kan endres raskt på scenen, og dette kan by på hodebry for trommeslagere som spiller på tradisjonelle trommesett. Med TM-6 PRO kan du slappe av og stole på trigger-modulens enkle og intuitive brukergrensesnitt. Ved hjelp av frontpanelets tre Sound Modify knobs får du raske og fleksible editerings-funksjoner (uten å måtte gå for dypt ned i menyene), felles kontroller for direkte kontroll av for eksempel Volume, Pitch og Decay, sammen med variabel +/- 2-oktaver pitch som betyr at det er enkelt å tune seg inn med akustiske trommer. Hvis du endrer kontrollknapp gruppa, kan transient attack/release eller MFX modifiseres med disse tre knappene. Og når du modifiserer parameterne i de 30 MFX effektene, vil det mest brukte parameteret for hver type være pre-assignet til en knapp for intuitiv editering. TM-6 PRO gir deg også “edge” i studio, med en nyutviklet transient-effekt som gir fleksibel kontroll over attack og release. Uansett hva musikalsk leder krever vil du være i stand til å levere.

LED indikatorer gir umiddelbar status oppdatering og fullstendig kontroll
For en live-spillende trommeslager er det lite som er mer frustrerende enn å måtte lete etter feil i oppsettet når du burde fokusere på spillingen. Når giggen er på det mest hektiske, gir TM-6 PRO deg all informasjonen du trenger – raskt – med LEDs som blinker i respons til hvert hode/kant på 6 uavhengige triggere og LED-indikatorer rundt hver sound modify-knapp, som lar deg seg parameterverdien umiddelbart. Det er en betryggende funksjon som gjør at du føler at du har full kontroll over settet ditt – og gir deg mulighet til å fokusere 100% på trommespillet.

Forbedre giggene dine ved å spille sammen med backing spor og klikkspor
Backing spor og klikkspor er helt essensielt for trommeslagere i utallige situasjoner – og TM-6 PRO gjør det enkelt å bruke disse på live-jobber og øving. Backing sporene kan lageres på et SD card og kan spilles direkte fra minnet – slik at du kan lagre en hel sang for et live show, eller spille sammen med settlisten, uansett om bandet er der eller ikke. Når du eksporterer backing spor fra din DAW kan du lage et klikkspor samtidig. Deretter legger du backing sporet og klikkspor som WAV på SD cardet, og de vil spilles av samtidig og i synk. Du router så klikket til bare hodetelefonutgangen (du kan sende klikksporet til hvilken utgang du måtte ønske, eller til andre bandmedlemmer).

En fleksibel partner for computer-basert musikkproduksjon
For alle moderne musikkskapere er det viktig at enhvert nytt tillegg i riggen må spille fint sammen med computer-oppsettet. TM-6 PRO er svært fleksibel, og virker både som trigger til MIDI-konverter og lydkort, slik at du kan spille av backing og click tracks fra datamaskinen din ved hjelp av en USB-kabel. Audio/MIDI-interface funksjonen gir 8 inn-/8 utganger (maks) lyd med samplerate på 44.1kHz/48kHz/96kHz. I tillegg har den MIDI inn/ut. Hver audio inn/ut kan assignes til TM-6 PROs Phones L/R, Master Outputs L/R og Direct Outputs 1-4. Mulighetene er mange; Du kan sende utgangene fra backing-sporene fra datamaskinen til de enkelte direkte utgangene, eller ta opp audio fra en spesifikk direkte utgang til DAWen, via USB Audio.

Drum Kits
100
Instruments
Preset instruments: 268
Factory preloaded user samples: 500
User Sample Import
Number of user sample: Maximum 1,000 (includes factory preloaded 500 user samples)
Sound length (total): 48 minutes in mono, 24 minutes in stereo
File formats that can be loaded: WAV (44.1 kHz, 16/24 bits)
Effect Types
Pad Equalizer: each pad (HEAD/RIM independently)
Pad Transient: each pad (HEAD/RIM collectively)
Pad Compressor: each pad (HEAD/RIM collectively)
Pad Multi-Effects: 30 types: each pad (HEAD/RIM collectively)
Reverb Type: 5 types
Master Compressor
Master Equalizer
Song Player (SD Card)
Audio file: WAV (44.1 kHz、16/24 bit), MP3 (*1)
Display
Graphic LCD 128 x 64 dots
External Memory
SD card (SDHC supported)
Connectors
TRIGGER IN jack x 6: 1/4-inch TRS phone type
PHONES jack: Stereo 1/4-inch phone type
MASTER OUT jacks (L, R): 1/4-inch phone type
DIRECT OUT jack x 4: 1/4-inch phone type
HH CTRL jack: 1/4-inch phone type
FOOT SW jack: 1/4-inch TRS phone type
MIDI OUT connector
USB COMPUTER port: USB B type (USB Hi-Speed AUDIO/MIDI)
DC IN jack
Number of USB Audio Record/Playback Channels
Sampling rate (Original): 44.1 kHz
Sampling rate (with Sampling rate converter): 96 kHz, 48 kHz
Record: 8 channels
Playback: 8 channels
Power Supply
AC adaptor (DC 9 V)
Current Draw
453 mA
Accessories
AC adaptor
Quick Start
Leaflet "USING THE UNIT SAFELY"
Screw x 4 (*2)
Options (sold separately)
Acoustic drum trigger: RT series
Pads: PD series, PDX series, BT-1
Cymbals: CY series
Kick: KD series
Kick pedal: KT series
Hi-hat: VH-11
Hi-hat control pedal: FD series
Footswitch: BOSS FS-5U, FS-6
Personal drum monitor: PM series
Pad stand: PDS-10
All purpose clamp: APC-33
SD card
Size and Weight

Width
228 mm
Depth
233 mm
Height
66 mm
Weight (excluding AC adaptor)
1.0 kg

*1: Audio files must be saved on an SD card.
*2: Used when attaching the mounting plate.
Flere produkter fra Roland
 1. Roland Juno-DS76
  Roland Juno-DS76
  Pris inkl. mva kr 10 530,00
 2. Roland SP-404A
  Roland SP-404A
  Pris inkl. mva kr 6 550,00
 3. Roland Fantom-8
  Roland Fantom-8
  Pris inkl. mva kr 46 860,00
 4. Roland TR-08
  Roland TR-08
  Pris inkl. mva kr 4 900,00
 5. Roland Fantom-6
  Roland Fantom-6
  Pris inkl. mva kr 41 000,00
 6. Roland Fantom-7
  Roland Fantom-7
  Pris inkl. mva kr 43 340,00
 7. Roland SH-01A
  Roland SH-01A
  Pris inkl. mva kr 5 030,00