Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Signalbehandling

Tascam TA-1VP

Vokalprosessor gjort i sammarbeid mellom Antares og Tascam! En kanalstripe med essensielle funksjoner og ikke minst Antares sin AutoTune EVO-prosessor for tonehøydejustering. I studio er AutoTune benyttet i større eller mindre grad på nær alle produksjoner i dag.

Vår pris: kr 4 599
Mer info
Alctron CP52a - 500 Series

Alctron CP52a for 500 serien er en mikrofonpreamp med kompressor innebygget. Plassbesparende og prisgunstig løsning som gir deg gode opptak uten stress. Kompressoren gir deg kontroll over ratio og threshold, og har en slow/fast bryter.

Vår pris: kr 1 695
Mer info
Adam Hall PCL 10 Pro

Dagens digitalteknikk er mer ømfintlig for feil nettspenning, overlagret RF og "spikes" - enn noen gang. Det norske stømnettet er sjokkerende dårlig - Adam Hall PCL 10 Pro gir elektronikken optimale arbeidsforhold, og ikke minst lang levetid! Et "must" i ditt studio

Vår pris: kr 2 995
Mer info
Alctron RACK3 - 500 Series Rack

Alctron Rack 3 er et 500-series chassis med plass til tre moduler. Den er rackmonterbar i 1u og drives av en ekstern strømforsyning. Perfekt måte å sette opp en kanalstripe med preamp, kompressor og eq, eller hva du måtte ønske.

Vår pris: kr 1 395 kr 895
Mer info
Alctron H8n

Alctron H8n er en ultrafleksibel 8-kanals hodetelefonforsterker. Den har tydelige nivåmetere på hvert sett av utganger, og tre sett med balanserte stereo innganger. Hver inngang har separat mono/stereo switch.

Vår pris: kr 1 895 kr 1 395
Mer info
Alctron CP540 V2

CP540 V2-kompressoren er en kompressor i "vintage-style" med diskrete kretser som er basert på en Neve 2254. Den har en side-chain høypassfilter som kan settes til: 50Hz, 100 Hz eller 7 kHz. Dette gjør det mulig for brukeren å hindre at bassfrekvenser utløser komprimeringen.

Vår pris: kr 3 495
Mer info
Solid State Logic 500-Series E EQ Module

Den berømte SSL-lyden har i flere år vert tilgjengelig som moduler i Solid State Logics eget X-Rack-system – en supersmart løsning med TotalRecall™ og et bredt utvalg moduler. Noen av disse X-Rack- modulene produseres også som API 500-kompatible enheter.

Vår pris: kr 10 399
Mer info
Solid State Logic Fusion

Fusion er en enestående stereoprosessor med hele fem analoge seksjoner for fargelegging av grupper og 2bus. Kklassisk SSL punch med valgfri Vintage drive, Violet EQ, HF Compressor, Stereo imaging og SSL spesialdesignet trafo.

Vår pris: kr 23 999
Mer info
Santander