Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Signalbehandling

Adam Hall PCL 10 Pro

Dagens digitalteknikk er mer ømfintlig for feil nettspenning, overlagret RF og "spikes" - enn noen gang. Det norske stømnettet er sjokkerende dårlig - Adam Hall PCL 10 Pro gir elektronikken optimale arbeidsforhold, og ikke minst lang levetid! Et "must" i ditt studio

Vår pris: kr 2 895
Mer info
Alctron S3 500-series lunchbox

S3 er en "lunchbox" med bærehåndtak med god strømforsyning. S3 gjør det mulig å sende lyd internt i enheten uten behov for kabling. Dette utføres enkelt med vippebrytere. Valg for +48V.

Vår pris: kr 1 995
Mer info
Presonus DigiMax DP88

Digimax DP88 er utstyrt med Burr-Brown kvalitetskonvertere som leverer noe av det beste innen analog-digital konvertering. Disse konverterne gir et 118 dB dynamisk område og bruker en klokke med sub-50 picosecond jitter.

Vår pris: kr 7 750
Mer info
Solid State Logic Fusion

Fusion er en enestående stereoprosessor med hele fem analoge seksjoner for fargelegging av grupper og 2bus. Kklassisk SSL punch med valgfri Vintage drive, Violet EQ, HF Compressor, Stereo imaging og SSL spesialdesignet trafo.

Vår pris: kr 21 995
Mer info
Solid State Logic 500-Series E EQ Module

Den berømte SSL-lyden har i flere år vert tilgjengelig som moduler i Solid State Logics eget X-Rack-system – en supersmart løsning med TotalRecall™ og et bredt utvalg moduler. Noen av disse X-Rack- modulene produseres også som API 500-kompatible enheter.

Vår pris: kr 9 795
Mer info
Alctron H8n

Alctron H8n er en ultrafleksibel 8-kanals hodetelefonforsterker. Den har tydelige nivåmetere på hvert sett av utganger, og tre sett med balanserte stereo innganger. Hver inngang har separat mono/stereo switch.

Vår pris: kr 1 795
Mer info
Alctron RACK3 - 500 Series Rack

Alctron Rack 3 er et 500-series chassis med plass til tre moduler. Den er rackmonterbar i 1u og drives av en ekstern strømforsyning. Perfekt måte å sette opp en kanalstripe med preamp, kompressor og eq, eller hva du måtte ønske.

Vår pris: kr 1 295
Mer info
Alctron HA400

HA400 er en profesjonell hodeletefonforsterker i kompakt form. Den har bred frekvensrespons, kraftige amper og lav støy, og egner seg for profesjonell bruk. HA400 har 4 kanaler med separat volum.

Vår pris: kr 1 195
Mer info
Santander