Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Softsynther

Arturia V-Collection 7

Arturias V Collection 7 inneholder tangentinstrumentene bak praktisk talt hver eneste hit og sjanger de siste 100 årene, og spenner fra analog, modulær og digital synth til akustiske og elektriske piano og orgler.

Vår pris: kr 3 895
Mer info
Toontrack EZdrummer 2 Bundle

Denne pakken inneholder EZdrummer 2, samt 2 stk. koder for å kunne registrere seg og laste ned 2 stk. valgfrie EZX-utvidelsespakker på Toontracks hjemmeside.

Vår pris: kr 1 829
Mer info
Toontrack Superior Drummer 3

Superior Drummer 3 er basert på forgjengeren, men har en helt ny plattform med mange nye funksjoner. Superior Drummer 3 har et enormt lydbibliotek på 230 GB som er innspilt av ingen ringere enn den prisbelønte studioteknikeren George Massenburg

Vår pris: kr 3 169
Mer info
Toontrack Decades SDX

Decades SDX ble spilt inn i Capitol Studios av den legendariske lydtekniker og produsent Al Schmitt. Det kommer med 5 trommesett som er håndplukket til nøyaktig å representere hver spesifikk lyd eller æra i Al Schmitts mangeårige karriere.

Vår pris: kr 1 439
Mer info
Toontrack EZkeys Grand Piano

Med Toontrack's EZ Keys behøver du ikke være pianist eller keyboardist for å skape et profesjonelt lydende pianotrack. Låtskrivere kommer til å elske hvor lett der er å skape en låt. Uansett hvilken sjanger prosjektet ditt faller under, dekker EZ Keys 100%.

Vår pris: kr 1 199
Mer info
Toontrack Big Band EZX

EZX Big Band giver deg to sett fra swing-æraen 30 og 40-tallet. Både håndplukket og skreddersydd til å gi en ekte følelse av hvordan et bigband høres ut. Sammen med den legendariske produsent Al Schmitt har Toontrack spilt inn og laget to totalt forskjellige sett

Vår pris: kr 559
Mer info
Steinberg HALion Sonic 3

HAlion Sonic er en multi-timbral softsynth som leveres med en gigantisk lydkatalog skapt av eksperter hos Yamaha og Steinberg. Man får en imponerende rekke synther, trommer, loops og hybridlyder, i tillegg til et gigantisk utvalg av akustiske instrumenter av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 2 296
Mer info
Toontrack EZ Drummer 2

Ez Drummers enestående suksess er mye basert på det faktum at det er enkelt å bruke. Om du ønsker å holde fart i låtskrivingen og er i det kreative hjørnet så er det vitkig at trommene er raske å programmere.Du ønsker ikke å bli sittende fast i programmeringen av trommer.

Vår pris: kr 1 199
Mer info
Santander