Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Softsynther

IK Multimedia Syntronik

Kraftig virtuell synthesizer med mer enn 17 instrumenter og over 2000 presets Syntronik er en virtuell synthesizer fra IK Multimedia som setter en ny standard innen både kvalitet og fleksibilitet hva angår softsynth.

Vår pris: kr 4 209
Mer info
Spectrasonics Keyscape

KEYSCAPE er et virtuelt instrument med det absolutt største utvalget av vintage tangentinstrumenter i hele verden. Utviklingen har foregått over hele 10 år, hvor hvert eneste av disse sjeldne og ettertraktede instrumentene har blitt restaurert og deretter multi-samplet.

Vår pris: kr 2 999
Mer info
Steinberg HALion Sonic 3

HAlion Sonic er en multi-timbral softsynth som leveres med en gigantisk lydkatalog skapt av eksperter hos Yamaha og Steinberg. Man får en imponerende rekke synther, trommer, loops og hybridlyder, i tillegg til et gigantisk utvalg av akustiske instrumenter av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 2 250
Mer info
Arturia V-Collection 7

Arturias V Collection 7 inneholder tangentinstrumentene bak praktisk talt hver eneste hit og sjanger de siste 100 årene, og spenner fra analog, modulær og digital synth til akustiske og elektriske piano og orgler.

Vår pris: kr 3 895
Mer info
Propellerhead Europa by Reason

Europa-synthen ble utviklet for store, episke lyder, og den målsetningen lever synthen virkelig opp til. Nå er denne utrolig kraftige wavetable-synthen tilgjengelig som VST/AU plugin som også kan kjøres standalone.

Vår pris: kr 1 559
Mer info
Spectrasonics Trilian

Trilian er synth-softwaret som gir deg bass-instrumenter, både akustiske, elektriske og synthetiske til fri disposisjon. At Trilian låter bra vet man allerede, men nå kan man også bruke nye avspillerfunksjoner til å groove i forholdet til beatet i eksempelvis Stylus RMX.

Vår pris: kr 2 599
Mer info
IK Multimedia Modo Bass

Som produsent har du all interesse av optimal basslyd, med all den realismen og autentisiteten det innebærer. Man har ikke alltid tilgang til den rette bassisten, og det finnes en rekke uinspirerende virtuelle alternativer på markedet.

Vår pris: kr 3 829
Mer info
Toontrack EZ Drummer 2

Ez Drummers enestående suksess er mye basert på det faktum at det er enkelt å bruke. Om du ønsker å holde fart i låtskrivingen og er i det kreative hjørnet så er det vitkig at trommene er raske å programmere.Du ønsker ikke å bli sittende fast i programmeringen av trommer.

Vår pris: kr 999
Mer info
Santander