Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Software / Plug-ins

Steinberg Cubase Artist 10

Cubase Artist kombinerer førsteklasses lydkvalitet med intuitive kontrollmuligheter og en rekke avanserte lyd- og MIDI-verktøy til innspilling, redigering, komposisjon og miksing.

Vår pris: kr 3 036 kr 2 499
Mer info
Izotope Ozone 8 Standard

Ozone er intuitiv og fremtidsorientert programvare som tilbyr god arbeidsflyt i masteringsprosessen. Med Ozone 8 er det nå enda raskere og enklere å lage en komplett, polert lyd med de inkluderte verktøyene for miksing og mastering. Ozone er intuitiv og fremtidsorientert som tilbyr god arbeidsflyt.

Vår pris: kr 2 677
Mer info
Presonus Studio One 4 Professional

Studio One 3 løfter kreativ musikkproduksjon til et helt nytt nivå med hjelp fra nye verktøy for arrangering, lydskapning, og en helt nydesignet instrumentmotor med et 100-talls nye lyder og et over 20 GB stort lydbibliotek av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 3 899
Mer info
Toontrack EZmix 2

EZ Mix2 er en mikseplugin som håndterer delay, reverb, compressor, bit-crusher med mer. Det spesielle er at man på en meget enkel måte ved hjelp av presets kan få bra lyd på trommer eller sang, gitar, bass eller keyboard.

Vår pris: kr 999
Mer info
Steinberg Wavelab Elements 9.5

Lillebror WaveLab Elements 9 hjelper deg å perfeksjonere dine lydfiler og mikser enten du driver med lydredigering, mastering, lydrestaurering eller lager pod-casts. WaveLab Elements 8 er basert på den annerkjente Wavelab masterings-løsningen med mange nyttige verktøy.

Vår pris: kr 924
Mer info
Waves Studio Classics Collection

Waves plugin bundle Studio Classics Collection Kjøp alle tre bundlene (API Collection, SSL Collection & V-Series Collection) i en boks! Nå til en utrolig bra pris!

Vår pris: kr 15 529 kr 3 649
Mer info
Steinberg Cubase Elements 10

Cubase Elements 10 er en kompakt utgave av Cubase-konseptet, satt sammen av de aller viktigste verktøyene innen innspilling, redigering, produksjon og komposisjon.

Vår pris: kr 899
Mer info
Steinberg Wavelab Pro 9.5

WaveLab 9 er verdens ledende applikasjon for lydeditering og mastering benyttet av profesjonelle mastering-studioer, kringkastere, prosjektstudioer og musikere og produsenter. WaveLab benyttes også i andre områder som lydrestaurering og rettsmedisinske analyser.

Vår pris: kr 4 828
Mer info
Santander