Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Software / Plug-ins

Presonus Notion 6

Å komponere, spille og redigere musikk er en ren glede med dette enkle og brukervennlige noteskrivingsprogrammet. Det inkluderte lydbiblioteket, med blant annet samplinger fra London Symphony Orchestra innspilt i Abbey Road Studios, gjør det mulig å komponere med kvalitetslyd.

Vår pris: kr 1 549
Mer info
Presonus Studio One 4 Professional

Studio One 4 løfter kreativ musikkproduksjon til et helt nytt nivå med hjelp fra nye verktøy for arrangering, lydskapning, og en helt nydesignet instrumentmotor med et 100-talls nye lyder og et over 90 GB stort lydbibliotek av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 4 149
Mer info
Steinberg Wavelab Elements 10

Lillebror WaveLab Elements 9 hjelper deg å perfeksjonere dine lydfiler og mikser enten du driver med lydredigering, mastering, lydrestaurering eller lager pod-casts. WaveLab Elements 8 er basert på den annerkjente Wavelab masterings-løsningen med mange nyttige verktøy.

Vår pris: kr 1 060
Mer info
Arturia Pigments

Sterk wavetable og virtuell analog softsynth Pigments er en utrolig kraftig wavetable og virtuell analog softsynth som har vært på vei i 20 år. Den kreative gnisten som formes om til lyd er en grunnleggende og spennende del av det å lage musikk. Pigments gjør prosessen naturlig, intuitiv og fargerik

Vår pris: kr 2 450
Mer info
Steinberg Wavelab Pro 10

WaveLab 10 er verdens ledende applikasjon for lydeditering og mastering benyttet av profesjonelle mastering-studioer, kringkastere, prosjektstudioer og musikere og produsenter. WaveLab benyttes også i andre områder som lydrestaurering og rettsmedisinske analyser.

Vår pris: kr 5 290 kr 4 609
Mer info
Sonarworks Reference 4 Studio Edition

Måleverktøy med mikrofon som korrigerer lyttingen din med utrolig presisjon. Selv i vanskelige rom oppnår du suverene resultater.

Vår pris: kr 2 995
Mer info
Steinberg Cubase Artist 10.5

Cubase Artist kombinerer førsteklasses lydkvalitet med intuitive kontrollmuligheter og en rekke avanserte lyd- og MIDI-verktøy til innspilling, redigering, komposisjon og miksing.

Vår pris: kr 3 214
Mer info
Steinberg Cubase Pro 10.5

Cubase Pro 10.5 er den siste inkarnasjonen av Steinbergs avanserte musikkproduksjons-system fullpakket med nye verktøy benyttet av stjerne-produsenter og musikere over hele verden for å komponere, ta opp, mikse og redigere musikk med den aller høyeste kvaliteten mulig.

Vår pris: kr 6 149 kr 5 358
Mer info
Santander