Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Software / Plug-ins

Izotope Ozone 8 Standard

Ozone er intuitiv og fremtidsorientert programvare som tilbyr god arbeidsflyt i masteringsprosessen. Med Ozone 8 er det nå enda raskere og enklere å lage en komplett, polert lyd med de inkluderte verktøyene for miksing og mastering. Ozone er intuitiv og fremtidsorientert som tilbyr god arbeidsflyt.

Vår pris: kr 2 677
Mer info
Toontrack EZmix 2

EZ Mix2 er en mikseplugin som håndterer delay, reverb, compressor, bit-crusher med mer. Det spesielle er at man på en meget enkel måte ved hjelp av presets kan få bra lyd på trommer eller sang, gitar, bass eller keyboard.

Vår pris: kr 999
Mer info
Steinberg Cubase Artist 10

Cubase Artist kombinerer førsteklasses lydkvalitet med intuitive kontrollmuligheter og en rekke avanserte lyd- og MIDI-verktøy til innspilling, redigering, komposisjon og miksing.

Vår pris: kr 3 036
Mer info
Steinberg Cubase Pro 10

Cubase Pro 10 er den siste inkarnasjonen av Steinbergs avanserte musikkproduksjons-system fullpakket med nye verktøy benyttet av stjerne-produsenter og musikere over hele verden for å komponere, ta opp, mikse og redigere musikk med den aller høyeste kvaliteten mulig.

Vår pris: kr 5 349
Mer info
Presonus Studio One 4 Professional

Studio One 3 løfter kreativ musikkproduksjon til et helt nytt nivå med hjelp fra nye verktøy for arrangering, lydskapning, og en helt nydesignet instrumentmotor med et 100-talls nye lyder og et over 20 GB stort lydbibliotek av høyeste kvalitet.

Vår pris: kr 3 899
Mer info
Steinberg Wavelab Pro 9.5

WaveLab 9 er verdens ledende applikasjon for lydeditering og mastering benyttet av profesjonelle mastering-studioer, kringkastere, prosjektstudioer og musikere og produsenter. WaveLab benyttes også i andre områder som lydrestaurering og rettsmedisinske analyser.

Vår pris: kr 4 828
Mer info
Steinberg Wavelab Elements 9.5

Lillebror WaveLab Elements 9 hjelper deg å perfeksjonere dine lydfiler og mikser enten du driver med lydredigering, mastering, lydrestaurering eller lager pod-casts. WaveLab Elements 8 er basert på den annerkjente Wavelab masterings-løsningen med mange nyttige verktøy.

Vår pris: kr 924
Mer info
Propellerhead Reason 10

Reason er et musikksystem det er lett å komme i gang med, men som likevel byr på masser av innovasjon innen sequencere, synther, samplere, miksere og effekter. I den nyeste versjonen holder Reason et stødig grep om ryktet som markedets kanskje beste og kraftigste softwaresystem.

Vår pris: kr 4 239
Mer info
Santander