Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Plug-ins

Waves Chris Lord-Alge Signature Series

Chris Lord Alge går under navnet "the Lord of the Mix". I over 20 år har han satt sitt preg på moderne hit-musikk i pop- og rock-sjangeren. Nå får du seks oppgavespesifikke audio plugger, som hver og en løser en spesifikk utfordring i en mikssituasjon.

Vår pris: kr 3 659 kr 919
Mer info
Toontrack EZmix 2

EZ Mix2 er en mikseplugin som håndterer delay, reverb, compressor, bit-crusher med mer. Det spesielle er at man på en meget enkel måte ved hjelp av presets kan få bra lyd på trommer eller sang, gitar, bass eller keyboard.

Vår pris: kr 1 199
Mer info
Waves Studio Classics Collection

Waves plugin bundle Studio Classics Collection Kjøp alle tre bundlene (API Collection, SSL Collection & V-Series Collection) i en boks! Nå til en utrolig bra pris!

Vår pris: kr 15 529 kr 3 679
Mer info
Waves Jack Joseph Puig Signature Series

Fargerik plug-in samling med Jack Joseph Puig's utvalgte verktøy for signalspesifikk bearbeidelse. Lær av en sann mester, bruk JJP på dine produksjoner du også. "Dæ læt kule!"

Vår pris: kr 3 659 kr 919
Mer info
Waves API Collection

Få navn i musikkhistorien er så høyt skattet som API. Deres equalisere og kompressorer har i stor grad formet den moderne rocke-historiens lydidealer, og en rekke klassiske innspillinger har sitt opphav fra API'enes karakteristiske lydmessige egenart. Waves sin etterligning er rett og slett vanvittig bra!!!

Vår pris: kr 5 499 kr 1 189
Mer info
Waves V-Series

Få mennesker har vel satt så tydelige spor etter seg i den moderne lydteknikkens tjeneste som den godeste Rupert Neve. Nå har Waves laget en komplett plug-in bundle av hans mest legendariske equalisere og kompressorer. Gjenskapt med dødelig presisjon og nøyaktighet.

Vår pris: kr 2 749 kr 559
Mer info
Waves SSL 4000 Collection

Waves SSL4000-bundle er en fantastisk programvare-bundle for Mac og PC. Denne plug-in pakken emulerer, med en utrolig nøyaktighet, den klassiske SSL4000-mikserens eq, kanalkompressor og ikke minst buss-kompressoren.

Vår pris: kr 6 869 kr 2 759
Mer info
Izotope Ozone 8 Standard

Ozone er intuitiv og fremtidsorientert programvare som tilbyr god arbeidsflyt i masteringsprosessen. Med Ozone 8 er det nå enda raskere og enklere å lage en komplett, polert lyd med de inkluderte verktøyene for miksing og mastering. Ozone er intuitiv og fremtidsorientert som tilbyr god arbeidsflyt.

Vår pris: kr 2 677
Mer info
Santander