Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Strenger

Gallistrings RS942 Light - Nickel Wound

Elgitar strengesett 009 - 042, Light med 2 ekstra strenger & Plekter. Strengene gir en fyldig og detaljert lyd med definert separasjon, masse sustain og presist attack.

Vår pris: kr 95
Mer info
Ernie Ball 2621 - 7-String Regular Slinky

Ernie Ball 7 String Regular Slinky Strings presisjonprodusert etter de høyeste standarder og mest krevende spesifikasjoner for å sikre gjennomgående god kvalitet, optimal ytelse og lang levetid.

Vår pris: kr 105
Mer info
D'Addario EXL110 Nickel Wound

XL Nickel Wound, D'Addario's mest populære elektrisk gitar strenger, er presisjon viklet med nickelplated stål på en nøye utarbeidet, hexagonally formet, høy karbonstål kjerne.

Vår pris: kr 95
Mer info
D'Addario EJ45 Pro Arte` Normal

Pro-Arte - Verdens mest populære klassiske strenger er D'Addario's premium klassisk gitar strenger sett. Alle Pro-Arte Diskantstrengene er sortert etter en sofistikert datastyrt laser maskin som utfører diameter og spenning målinger, sikrer sann-klingende, presis diskant i hvert sett.

Vår pris: kr 150
Mer info
Gallistrings AGP1253 Procoated - Light

Galli sine Phospor Bronze Hexagonal strenger er laget med den beste teknologien tilgjengelig for å skape de mest fremragende coatede strengene med hexagonkjerne. Hver av de seks "kantene" i hexagonkjernen sørger for at de spunnede trådene festes perfekt til kjernen

Vår pris: kr 169
Mer info
Gallistrings EG1046 ProCoated - Regular Light

Galli sine Nickel Round Wound Procoated strenger er laget med den beste teknologien tilgjengelig for å skape de mest fremragende coatede strengene med hexagonkjerne. Hver av de seks "kantene" i hexagonkjernen sørger for at de spunnede nikkeltråene festes perfekt til kjernen.

Vår pris: kr 149
Mer info
Elixir 12052 Light - Nanoweb Electric

Elgitartrenger med nanoweb coating. Nanoweb Electric Guitar er dekket med et ultratynt lag polymer på bindingene. Dette gir en klarere lyd og forhindrer uønsket støy. Den spesielle nanoweb-coatingen forbedrer strengenes levetid med opp til 3-5 ganger.

Vår pris: kr 189
Mer info
Gallistrings LG50 La Galli Normal Tension

LG50 La Galli Normal Tension setter en ny standard innen innovative produksjonsteknikker. Diskant strengene som er laget av monofilament i hvit nylon, og bass strenger med sølvbelagt spunning rundt en multifilament nylonkjerne, gir følelsen av å spille på fleksible strenger.

Vår pris: kr 85
Mer info
Santander