Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Strenger

Elixir 11052 Light - 80/20 Bronze

Akustiske bronsestrenger med nanoweb coating. Strengene har den lyse og punchy-e tonen til strenger som ikke er coatet. De føles som tradisjonelle strenger, men den spesielle coatingen forbedrer levetiden 3-5 ganger.

Vår pris: kr 199
Mer info
Gallistrings SG4R Saturnino - Medium

Nickel spunnet rundt en sekskantet stålkjerne gir en fyldig og definert lyd, myk touch og ufravikelig sustain. Bassen din med disse strengene (045 - 110) vil låte som torden og ser dessuten fantastisk ut takket være nytt design med orange silke i enden.

Vår pris: kr 395
Mer info
Gallistrings AGP1253 Procoated - Light

Galli sine Phospor Bronze Hexagonal strenger er laget med den beste teknologien tilgjengelig for å skape de mest fremragende coatede strengene med hexagonkjerne. Hver av de seks "kantene" i hexagonkjernen sørger for at de spunnede trådene festes perfekt til kjernen

Vår pris: kr 159
Mer info
Gallistrings EG1046 ProCoated - Regular Light

Galli sine Nickel Round Wound Procoated strenger er laget med den beste teknologien tilgjengelig for å skape de mest fremragende coatede strengene med hexagonkjerne. Hver av de seks "kantene" i hexagonkjernen sørger for at de spunnede nikkeltråene festes perfekt til kjernen.

Vår pris: kr 139
Mer info
Elixir 12052 Light - Nanoweb Electric

Elgitartrenger med nanoweb coating. Nanoweb Electric Guitar er dekket med et ultratynt lag polymer på bindingene. Dette gir en klarere lyd og forhindrer uønsket støy. Den spesielle nanoweb-coatingen forbedrer strengenes levetid med opp til 3-5 ganger.

Vår pris: kr 149
Mer info
D'Addario EXL110 Nickel Wound

XL Nickel Wound, D'Addario's mest populære elektrisk gitar strenger, er presisjon viklet med nickelplated stål på en nøye utarbeidet, hexagonally formet, høy karbonstål kjerne.

Vår pris: kr 85
Mer info
Gallistrings LG50 La Galli Normal Tension

LG50 La Galli Normal Tension setter en ny standard innen innovative produksjonsteknikker. Diskant strengene som er laget av monofilament i hvit nylon, og bass strenger med sølvbelagt spunning rundt en multifilament nylonkjerne, gir følelsen av å spille på fleksible strenger.

Vår pris: kr 75
Mer info
D'Addario EJ45 Pro Arte` Normal

Pro-Arte - Verdens mest populære klassiske strenger er D'Addario's premium klassisk gitar strenger sett. Alle Pro-Arte Diskantstrengene er sortert etter en sofistikert datastyrt laser maskin som utfører diameter og spenning målinger, sikrer sann-klingende, presis diskant i hvert sett.

Vår pris: kr 125
Mer info
Santander