Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Strenger

Gallistrings SG4R Saturnino - Medium

Nickel spunnet rundt en sekskantet stålkjerne gir en fyldig og definert lyd, myk touch og ufravikelig sustain. Bassen din med disse strengene (045 - 110) vil låte som torden og ser dessuten fantastisk ut takket være nytt design med orange silke i enden.

Vår pris: kr 395
Mer info
D'Addario EJ42 Phos.Bronze Resophonic

Phosphor Bronze ble først introdusert i strengelaging av D'Addario i 1974 og har etter hvert blitt et synonym med varme, klarhet, og velbalansert akustisk tone. D'Addario Phosphor Bronze-strenger er presist spunnet med rustfri fosfor-bronse på en nøye utarbeidet, heksagonformet kjerne i karbon-stål

Vår pris: kr 110
Mer info
Gallistrings LG50 La Galli Normal Tension

LG50 La Galli Normal Tension setter en ny standard innen innovative produksjonsteknikker. Diskant strengene som er laget av monofilament i hvit nylon, og bass strenger med sølvbelagt spunning rundt en multifilament nylonkjerne, gir følelsen av å spille på fleksible strenger.

Vår pris: kr 85
Mer info
Elixir 12052 Light - Nanoweb Electric

Elgitartrenger med nanoweb coating. Nanoweb Electric Guitar er dekket med et ultratynt lag polymer på bindingene. Dette gir en klarere lyd og forhindrer uønsket støy. Den spesielle nanoweb-coatingen forbedrer strengenes levetid med opp til 3-5 ganger.

Vår pris: kr 189
Mer info
Elixir 11052 Light - 80/20 Bronze

Akustiske bronsestrenger med nanoweb coating. Strengene har den lyse og punchy-e tonen til strenger som ikke er coatet. De føles som tradisjonelle strenger, men den spesielle coatingen forbedrer levetiden 3-5 ganger.

Vår pris: kr 229
Mer info
Gallistrings AGP1253 Procoated - Light

Galli sine Phospor Bronze Hexagonal strenger er laget med den beste teknologien tilgjengelig for å skape de mest fremragende coatede strengene med hexagonkjerne. Hver av de seks "kantene" i hexagonkjernen sørger for at de spunnede trådene festes perfekt til kjernen

Vår pris: kr 169
Mer info
Gallistrings RS942 Light - Nickel Wound

Elgitar strengesett 009 - 042, Light med 2 ekstra strenger & Plekter. Strengene gir en fyldig og detaljert lyd med definert separasjon, masse sustain og presist attack.

Vår pris: kr 95
Mer info
D'Addario EJ45 Pro Arte` Normal

Pro-Arte - Verdens mest populære klassiske strenger er D'Addario's premium klassisk gitar strenger sett. Alle Pro-Arte Diskantstrengene er sortert etter en sofistikert datastyrt laser maskin som utfører diameter og spenning målinger, sikrer sann-klingende, presis diskant i hvert sett.

Vår pris: kr 149
Mer info
Santander