Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Studiomøbler

Zaor Classic Aria

Arbeidsstasjonen Classic Aria, er en fleksibel løsning som gir inntil 36 unit 19" rack-plass, og med mulighet for tilpassning av bredden på det sentrale arbeidsområdet. Materialene er solide heltre-plater i utmerket finnish, og vil utgjøre en bekvem arbeidsstasjoner enten man jobber med lyd- eller bilde-produksjon.

Vår pris: kr 47 500
Mer info
Zaor Desktop rack

Zaor Desktop rack er et lite hendig minisystem som gir deg 4 unit 19" rackplasser. Like solid og med samme lekre finnish som de større løsningene fra Zaor.

Vår pris: kr 5 295
Mer info
Zaor Rack Roll

Zaor Rack Roll er et 10 unit 19" rack i nydelig trevirke med mange bruksmuligheter. Man kan konfigurere Rack Roll på ulike måter, og de kommer med hjul slik at de er lette å flytte på også.

Vår pris: kr 9 995
Mer info
Zaor iDesk 19

iDesk er en lekker arbeidsstasjon i hvit høyglanset pianolakk med 8 unit 19" rack-plass, samt god plass på det sentrale arbeidsområdet. Dette er en glimrende løsning for alle som sitter med en iMac eller tilsvarende datamaskin.

Vår pris: kr 34 295
Mer info
Zaor Geo Series 24 fader

Geo-serien fra Zaor er flotte studiomøbler tilpasset kontrollrom, med utgangspunkt i ulike miksebord eller større kontrollflater. Materialene er solide heltre-plater i utmerket finnish, og vil utgjøre en bekvem arbeidsstasjon enten man jobber med lyd- eller bilde-produksjon.

Vår pris: kr 77 995
Mer info
Fluid Audio DS8 Monitor stands

Fluid Audio DS8 bordstativer for 7” og 8” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger:

Vår pris: kr 725
Mer info
Zaor Classic Terra

Arbeidsstasjonen, Classic Terra er en fleksibel løsning som gir inntil 36 unit 19" rack-plass, og med god plass på det sentrale arbeidsområdet. Materialene er solide heltre-plater i utmerket finnish, og vil utgjøre en bekvem arbeidsstasjon enten man jobber med lyd- eller bilde-produksjon.

Vår pris: kr 44 995
Mer info
Fluid Audio DS5 Monitor stands

Fluid Audio DS5 bordstativer for 4” og 5” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger.

Vår pris: kr 499
Mer info
Santander