Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Studiomonitorer

Fluid Audio FPX7

Basert på suksessen fra de svært populære Fader Series-høyttalerne, lanserer nå Fluid Audio FPX-serien (Fader Pro Coax) Fluid Audio FPX7 coaxial studiomonitor med DSP-kontroll, bi-ampet Klasse AB og AMT-diskant. Kanskje klassens mest nøyaktige høyttaler. Pris pr. stk

Vår pris: kr 4 495
Mer info
Barefoot Footprint01

Barefoot Sound sin nye Footprint-serie gir lydteknikere, komponister, produsenter og musikere Barefoots unike, kompromissløse lyd- og byggekvalitet i en nedskalert utgave.

Vår pris: kr 46 800
Mer info
Focal Shape 65

Den største studiomonitoren i Shape-serien fra franske Focal er en mektig nærfeltsmonitor med designfilosofi hentet fra storebror SM9. Vi tør påstå at du aldri tidligere har hørt en så nøyaktig og flott arbeidsmonitor til studiobruk i denne prisklassen.

Vår pris: kr 7 599
Mer info
Focal Solo 6 Be

Focal Solo 6 be er Focals rimeligste studiomonitor med den fantastiske berylliumsdiskanten. Og i profesjonelle studioer, en av de mest brukte studiomonitorene. Nærfeltslytting med STOR lyd. Spiller veldig nøytralt og fint fra 40Hz til 40000Hz.

Vår pris: kr 11 299
Mer info
Focal Alpha 65

En flott rimelig studiomonitor med svært profesjonelle spesifikasjoner. Et 6,5-tommers mellomtone/basselement sørger for nydelig og linjær gjengivelse i hele bass- og mellomtone registeret. I tillegg er dette en meget dynamisk studiomonitor, som gir deg et arbeidsverktøy du vil kunne stole på.

Vår pris: kr 3 299
Mer info
Focal Shape Twin

Shape Twin er den siste, største og muligens beste studiomonitoren i shape-serien fra Focal. Dette er en 2 og en halv veis monitor, som gir utrolig stor og kraftfull lyd, men allikevel tilbyr lytteavstand ned til en meter.

Vår pris: kr 8 799
Mer info
Fluid Audio DS5 Monitor stands

Fluid Audio DS5 bordstativer for 4” og 5” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger.

Vår pris: kr 499
Mer info
Focal Trio 6 Be

Focal Trio 6 er en av markedets mest imponerende studiomonitorer - uansett prisklasse, og dette er et vanvittig godt verktøy for alle som jobber med lydproduksjon, miksing eller mastering.

Vår pris: kr 26 499
Mer info
Santander