Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Studiomonitorer

Focal Alpha 80

Alpha 80 egner seg spesielt bra til musikk med mye bass eller som krever høy ytelse. Denne modellen har en 8 "(21cm) woofer / midrange Polyglass-høyttaler og en 1” (25mm) inverted dome tweeter av aluminium.

Vår pris: kr 3 695
Mer info
Fluid Audio FPX7

Basert på suksessen fra de svært populære Fader Series-høyttalerne, lanserer nå Fluid Audio FPX-serien (Fader Pro Coax) Fluid Audio FPX7 coaxial studiomonitor med DSP-kontroll, bi-ampet Klasse AB og AMT-diskant. Kanskje klassens mest nøyaktige høyttaler. Pris pr. stk

Vår pris: kr 4 495
Mer info
Focal Shape 65

Den største studiomonitoren i Shape-serien fra franske Focal er en mektig nærfeltsmonitor med designfilosofi hentet fra storebror SM9. Vi tør påstå at du aldri tidligere har hørt en så nøyaktig og flott arbeidsmonitor til studiobruk i denne prisklassen.

Vår pris: kr 7 095 kr 6 895
Mer info
Focal Trio 6 Be

Focal Trio 6 er en av markedets mest imponerende studiomonitorer - uansett prisklasse, og dette er et vanvittig godt verktøy for alle som jobber med lydproduksjon, miksing eller mastering.

Vår pris: kr 23 695
Mer info
Barefoot Footprint01

Barefoot Sound sin nye Footprint-serie gir lydteknikere, komponister, produsenter og musikere Barefoots unike, kompromissløse lyd- og byggekvalitet i en nedskalert utgave.

Vår pris: kr 42 995
Mer info
HEDD Type 07

7" aktiv studiomonitor med HEDDs egen AMT-diskant og nyutviklede bass-/mellomtone-element. Førteklasses forsterkere og elektronikk med imponerende detaljert lyd. Flere digitale formater som opsjonskort: Dante, AES67, AES3

Vår pris: kr 7 495 kr 5 999
Mer info
Fluid Audio DS5 Monitor stands

Fluid Audio DS5 bordstativer for 4” og 5” studiohøyttalere. De løfter monitorene dine til to valgbare høyder: 6cm og 13cm. Stativene har gummiføtter som isolerer høyttaleren akustisk fra flaten de står på og gir deg tre mulige vinklinger.

Vår pris: kr 499
Mer info
Focal Shape Twin

Shape Twin er den siste, største og muligens beste studiomonitoren i shape-serien fra Focal. Dette er en 2 og en halv veis monitor, som gir utrolig stor og kraftfull lyd, men allikevel tilbyr lytteavstand ned til en meter.

Vår pris: kr 8 495
Mer info
Santander