Taylor GS Mini Mahogany

Akustisk grand symphony (mini) med Mahogany topp
Taylor Big Baby Taylor BBT

Taylor Big Baby Taylor BBT

Taylor Academy 10

Taylor Academy 10

Vare nr.
111568
Pris inkl. mva kr 6 499,00
Lagerstatus: På lager

GS Mini ble designet for å være den ultimate følgesvenn uansett hvor du går - eller oppholder deg.
Inspirert av den store lyden av Taylors prisbelønte GS kroppsfasong, GS Mini skalerer ned ting uten å gå på bekostning av lyd.

Nå med topp i mahogny!
Traveler-gitarer er et fantastisk konsept, men lydmessig har de hatt noen begrensninger på grunn av størrelsen som endelig har blitt løst på en god måte.

Utfordringen med en traveler-gitar er ofte bassgjengivelsen (på grunn av liten fysiske størrelse, laminerte lokk(som låter tynt og lite sammenlignet med et heltre-lokk) og at de leveres i tynne trekk som ikke er tilpasset et liv på veien.

Det er disse tre "problemene" taylor har gjort noe med. Gitaren kan best beskrives som en mikro-jumbo. Den er under en meter lang, men på grunn av Grand Symphony-kroppen får den en bass-boost som gjør at den kan konkurrere med betydelig større modeller lydmessig. Den buede baksiden sørger for en projektering av lyden som er helt unik. Dette sørger for å gi mer volum og projektering i forhold til fysiske størrelse. På toppen av det hele har de heltre mahogny med veldig mye volum og klarhet. Dette gir en crisp og unik lyd som kan konkurrere med fullstørrelse-gitarer i samme prisklasse.

På toppen av det hele leveres GS mini i en såkalt hard bag.

The GS Goes Compact
Looking for Taylor quality in a small-sized guitar? The Taylor GS Mini acoustic guitar gives you Taylor construction and sound in a compact package. Modeled after the popular Grand Symphony body style, the GS Mini is a portable guitar that will amaze you with its big sound. Typically we expect small sounds from small guitars, but thanks to the luthiers at Taylor, the GS Mini bucks that trend. The mahogany top, layered sapele back and sides, and ebony fingerboard give the GS Mini a rich and full sound you will love. If you are looking for a compact guitar with great sound, the Taylor GS Mini acoustic guitar is for you.