Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Trommer / Perkusjon

Yamaha Rydeen RDP0F5 Black Glitter

Rydeen er et trommesett det er lett for både nybegynnere og praktiserende musikere å forelske seg i. Settet har bl.a. ekte Yamaha tamoppheng, og fås i seks levende og stilige finisher.

Vår pris: kr 7 290
Mer info
Gretsch 14" X 5,5" Renown Maple Copper Sparkle

Skarptromme Gretsch Renown RN2-5514S-CS, 14x5,5, Maple, Premium Copper Sparkle

Vår pris: kr 3 599
Mer info
Gretsch USA Brooklyn Gray Oyster Shellpack

Brooklyn, New York and Gretsch Drums share an inseparable legacy that is reflected in the Gretsch Brooklyn Series. Proudly hand-crafted in Gretsch’s Ridgeland, SC, USA factory

Vår pris: kr 38 795 kr 33 499
Mer info
Roland TM-2

TM-2 trigger Module er en liten batteridrevet smartløsning som er perfekt når du skal bygge ut dine akustiske trommer med den kreative allsidigheten til digital perkusjon. Den har to trigger-inputs som støtter en mengde pads og triggere fra Roland.

Vår pris: kr 2 470
Mer info
Roland SPD-SX

SPD-SX Sampling Pad gir deg det perfekte verktøy til skapelse av samples og playback styrt av dine trommestikker, med innovativ audio-capture, uttrykksfull spillbarhet, tre multi-effekter og mye mer. Det perfekte ekstraoppsett til et hvilket som helst akustisk eller elektronisk trommesett

Vår pris: kr 8 560
Mer info
Roland RDT-SH Trommestol

Trommestol «Sal-trommestol» med sete i robust velour og hydraulisk justering av høyde. RDT-SHV er designet for den profesjonelle, og leverer maksimal komfort uten at det går på bekostning av støtte. Ved hjelp av en unik blanding skum får kjernen best mulig demping.

Vår pris: kr 2 240
Mer info
Zildjian 16" K Custom Special Dry Crash

Zildjian K Custom-serien lages etter de samme grunnleggende prinsippene som den opprinnelige K-serien, men metoden er videreutviklet med sikte på å forbedre det “tørre” særpreget i cymbalen. Resultatet er en lyd som gir cybalen et større bruksområde.

Vår pris: kr 3 525
Mer info
Paiste Formula 602 18" Thin Crash

Smidd av legendarisk «602 Bronze» (CuSn20), utviklet i nært samarbeid med Vinnie Colaiuta, håndlagd fra start til slutt av dyktige sveitsiske håndverkere og produsert i henhold til Vinnies kompromissløse krav til lyd.

Vår pris: kr 4 295 kr 2 999
Mer info
Santander