Procom music logo

G√• til hovedinnhold »

Søk i nettsted

Trommer / Perkusjon

Roland TM-2

TM-2 trigger Module er en liten batteridrevet smartløsning som er perfekt når du skal bygge ut dine akustiske trommer med den kreative allsidigheten til digital perkusjon. Den har to trigger-inputs som støtter en mengde pads og triggere fra Roland.

Vår pris: kr 1 979
Mer info
Schlagwerk CP585 Super Agile Cappuccino

Schlagwerk Percussion startet i 1982, og har siden det laget noe av det aller beste innen perkusjon. Alt er laget i Tyskland med stolthet og tradisjon. Schlagwerk er verdensledende på dette området, der de lager tradisjonelle instrumeter samtidig som de hele tiden er nyskapende.

Vår pris: kr 2 395
Mer info
Yamaha Rydeen RDP2F5 Silver Glitter

Yamaha Rydeen er et trommesett det er lett for både nybegynnere og praktiserende musikere å forelske seg i. Settet har bl.a. ekte Yamaha tamoppheng, og fås i seks levende og stilige finisher.

Vår pris: kr 6 240
Mer info
Roland TD-1DMK

TD-1DMK oppfyller ditt ønske om en fullverdig trommeopplevelse i et kompakt sett som er enkelt å flytte rundt. Den enkle-men-kraftige lydmodulen inneholder et bredt utvalg uttrykksfulle trommesett, koblet sammen med Rolands double-mesh pads for skarp og tammer.

Vår pris: kr 5 968
Mer info
Roland RDT-SH Trommestol

Trommestol «Sal-trommestol» med sete i robust velour og hydraulisk justering av høyde. RDT-SHV er designet for den profesjonelle, og leverer maksimal komfort uten at det går på bekostning av støtte. Ved hjelp av en unik blanding skum får kjernen best mulig demping.

Vår pris: kr 1 960
Mer info
UFIP Class 19" Crash Light

Class-serien fra UFIP låter som navnet tilsier tradisjonelt med ballansert klang og fin stikkedefinisjon, i tråd med instrumentene fra de gamle cymbal-mestrene. Class-serien er laget med B20-legering formet med UFIPs unike Rotocasting®-teknikk, hamret for hånd.

Vår pris: kr 3 065 kr 2 395
Mer info
Gretsch USA Brooklyn GB-05148S

USA Brooklyn-skarpene gir deg den klassiske Gretsch-lyden, stort bruksområde og beste kvalitet for pengene - alle sammen produsert på fabrikken i Ridgeland, SC.

Vår pris: kr 5 691
Mer info
Gretsch Renown 12/16/22 - Tobacco Burst

I våre dager må trommeslagere håndtere alle former og stilarter og da må trommene kunne gjøre det same – og de må kunne gjøre det skikkelig. De helt nye Gretsch Renown (2016) er et av de mest allsidige trommesettene noensinne.

Vår pris: kr 17 476
Mer info
Santander